Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμπριάκος: Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ

Αισιόδοξος ο Λαμπριάκος για το ντέρμπι της Τούμπας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη έχει, ήδη, ξεκινήσει.

Ο Σταύρος Λαμπριάκος με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του τύπου εξέφρασε την άποψη του ότι οι κιτρινόμαυροιείναι καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα από τον “Δικέφαλο του Βορρά”.
 
Είμαστε καλύτερη και μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και θα πάμε να πάρουμε το διπλό. Όλα τα παιδιά ξέρουν που πάμε να παίξουμε. Όσοι είναι στον Άρη, ξέρουν τι σημαίνει για την ομάδα αυτό το παιχνίδι. Ξέρουν την ψυχολογία του. Έχουν παίξει μεγάλα ντέρμπι στην καριέρα τους. Είναι ένα λάθος που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Ο Άρης δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει εισιτήρια. Να ρωτήσετε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ γιατί δεν δίνουν”. 

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Λαμπριάκος σχολίασε: “Με την έλευση του κ. Κούπερ, έχουν σφίξει τα λουριά. Όλα τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει ότι με τους ρυθμούς των τελευταίων εβδομάδων δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Έχουμε έναν προπονητή που μπορεί να μας καθοδηγήσει και να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Έχει αλλάξει ο τρόπος δουλειάς. Αυτό δεν είναι αιχμή για τον κ. Μαζίνιο, ο οποίος, βοήθησε την ομάδα όσο μπορούσε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε