Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Λάζαρε, δεύρο έξω – “Ανάσταση” στα Πηγάδια για τον Παναθηναϊκό

Λάζαρε, δεύρο έξω – “Ανάσταση” στα Πηγάδια για τον Παναθηναϊκό

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Χριστοδουλόπουλο, οι “πράσινοι” ξεπέρασαν το γρήγορο γκολ του Μαρκόφσκι και το χαμένο πέναλτι του Τοτσέ, επικρατώντας με 2-1 της Ξάνθης. Πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό μετά τις 25 Αυγούστου (7 ματς).

Το LIVE του αγώνα

Η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Καρνέζη. Μετά την σέντρα του Μαρσελίνιο η άμυνα του Παναθηναϊκού αδράνησε και ο Μαρκόφσκι από κοντά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι “πράσινοι” προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα και τους δόθηκε η ευκαιρία να το κάνουν όταν ο Βάλλας ανέτρεψε τον Τοτσέ μέσα στην περιοχή και ο Ζαχαριάδης έδωσε το πέναλτι. Ο Ισπανός επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση μετά από εντολή του Φερέιρα αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βιβιανί.

Σταδιακά ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του και απείλησε στο 20΄με τον Σισοκό. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αρχικά ισοφάρισε μετά την πάσα του Ζέκα στο 26΄ και τρία λεπτά αργότερα με καταπληκτική προσπάθεια ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός διατήρησε την υπεροχή και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η χρησιμοποίηση του Βύντρα σε ρόλο αμυντικού χαφ από τον Φερέιρα αλλά και το ντεμπούτο του 18χρονου Νάκα με την φανέλα της Ξάνθης, στο πάγκο της οποίας κάθισε για πρώτη φορά ο Νίκος Κωστένογλου.

Ξάνθη: Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρσελίνιο (77΄Ονουάτσι), Νάκας (46΄Πλατέλλας), Μαρκόβσκι, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Ντάνι

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ (75’ Φορναρόλι), Χριστοδουλόπουλος (88΄Μαρίνος), Σεϊταρίδης, Ζέκα (65΄Μαυρίας), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε