Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λέει “αντίο” ο Βαλβέρδε!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τον Βαγγέλη Μαρινάκη πως επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και θα κάτσει για τελευταία φορά στον “ερυθρόλευκο” πάγκο στον τελικό του κυπέλλου. Αναβαθμίζεται ο Κοβάσεβιτς.

Μάλιστα μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να ανακοινώσει ακόμα και σήμερα την απόφαση του, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να το κάνει μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βάσκος φέρεται να έχει ενημερώσει ήδη τον Βαγγέλη Μαρινάκη πως λόγω του οικογενειακού του προβλήματος δεν μπορεί να απουσιάσει άλλο από την πατρίδα του.

Από την πλευρά της, η “ερυθρόλευκη” διοίκηση είναι προετοιμασμένη και πρώτος στόχος για να αντικαταστήσει τον Βαλβέρδε είναι ο προπονητής της Βαλένθια, Ουνάι Έμερι.

Την ίδια ώρα πληροφορίες από την Ισπανία, φέρνουν τον Βαλβέρδε κοντά στον πάγκο της Μπιλμπάο. Το τι θα συμβεί τελικά θα το δούμε στις επόμενες εβδομάδες, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως για να μείνει ο Βαλβέρδε στην Ελλάδα οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Τον ρόλο να βοηθήσει τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θα αναλάβει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος θα πάρει τον ρόλο του Τάσου Μητρόπουλου ο οποίος θα πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Κοβάσεβιτς, γενικώς, θα αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο, θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και θα έχει άμεση συνεργασία με το νέο προπονητή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε