Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Λέει το “ναι” στον Πρίγκιπα!

Λέει το “ναι” στον Πρίγκιπα!
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να έχει προκρίνει την πρόταση του Σουλτάν Αλ Σαούντ για την αγορά του 54,7 των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς η περίπτωση της “Arboris Capital” κρίνεται χρονοβόρα και περίπλοκη.

Το προσχέδιο της πρότασης του Σουλτάν Αλ Σαούντ με την υπογραφή του ίδιου του Πρίγκιπα περιμένει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για να προχωρήσει στις τελικές επαφές και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Άραβα επενδυτή. Το προσχέδιο του πρίγκιπα προβλέπει άμεση καταβολή 20 εκατ. ευρώ, επιπλέον 50 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι, επένδυση μέχρι 150 εκατ. ευρώ για το γήπεδο και ενοικίαση των εγκαταστάσεων της Παιανίας, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για έξτρα χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.
 
Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας δήλωσε για τις εξελίξεις στην “Sportday”: «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί δεσμεύομαι πλέον. Απλά θα σας πω ότι μίλησα δυο-τρεις φορές με τον πρίγκιπα και μου είπε ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχουν όλα τελειώσει θετικά. Πιστεύω πως ίσως και την Παρασκευή να έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές συνομιλίες και τη συμφωνία».
 
Την ίδια ώρα ο Τζίγγερ έχει ενημερωθεί και για την πρόταση της εταιρίας μάνατζερ “Arboris Capital” να βρει αγοραστή για το 90% της “πράσινης” ΠΑΕ. Οι άνθρωποι της συγκεκριμένης εταιρίας έχουν παραδώσει ήδη πλήρη επενδυτικό φάκελο και εγγυώνται πως αν πάρουν το “οκ” από τον Παναθηναϊκό θα έχουν βρει αγοραστή μέσα στις επόμενες 20 μέρες. Ωστόσο, αυτή η περίπτωση απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο αλλά και την συγκατάθεση των υπόλοιπων μετόχων.
 
Το θέμα θα συζητηθεί στην γενική συνέλευση της Τρίτης με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να προτίθεται να ζητήσει από τους υπόλοιπους μετόχους α εγγυηθούν πως αν δεν έρθει η άλλη πρόταση και ο πρίγκιπας δεν δείξει διάθεση να περιμένει, θα καλύψουν εκείνοι τα χρήματα που θα έδινε ο Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε