Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Λένε “ΝΑΙ” και δίνουν… πνοή στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηϊωάννου και Γκίκας Γκούμας φαίνονται έτοιμοι να βοηθήσουν οικονομικά το σύλλογο, καταβάλλοντας από 300.000 ευρώ

Αυτό ισχυρίζεται σε δημοσίευμά της η αθλητική εφημερίδα, “Sportday” και αν επιβεβαιωθεί τότε οι “κιτρινόμαυροι” ίσως φτάσουν συνολικά στο ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ.

Οι Supporters και ο Παντελής Αθήνης έχουν τονίσει ότι θα δώσουν το ποσό που τους αντιστοιχεί, ενώ τις 300.000 ευρώ θα καταβάλλει υπό προϋποθέσεις και ο Τάκης Κανελλόπουλος.

Αντίθετα, οι Μιχάλης Τροχανάς και Νίκος Θανόπουλος δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν, τη στιγμή που ο Ντέμης Νικολαΐδης βοήθησε μέσω του Σαουδάραβα φίλου του και απομένει η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Γιάννης Βούρος αναμένεται να επικοινωνήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας με όλους τους προαναφερόμενους, οι οποίοι ενδέχεται να κάτσουν και στο ίδιο τραπέζι. Η… ουσία είναι ότι μέχρι τις 20 Μαρτίου απαιτούνται 2,8 εκατ. ευρώ, ενώ το ποσό θα ανέλθει στα 3,6 εκατ. ευρώ αν δεν γίνουν διακανονισμοί με κάποιους πιστωτές. Για την ώρα στον σχετικό λογαριασμό έχουν μπει 1,15 εκατ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε