Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λένε αντίο στον τίτλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O Ολυμπιακός απέχει πλέον πέντε βαθμούς από την κορυφή και ο τίτλος μοιάζει όνειρο απατηλό κάτι άλλωστε που αφήνουν να εννοηθεί και οι άνθρωποι της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι διανύουν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους των τελευταίων χρόνων. Δεν είναι μόνο το ότι όπως όλα δείχνουν ο τίτλος χάθηκε αλλά κυρίως το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει να νοσεί σε πολλούς τομείς.

Η διοίκηση φαίνεται αποφασισμένη να πάρει μέτρα αλλά μετά το τέλος της σεζόν και να ρίξει τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Το πρώτο και βασικότερο πάντως είναι να αναλογιστεί ο καθένας από μόνος του μέσα στην ομάδα που έκανε λάθος. Σίγουρα τα λάθη είναι πολλά και μεγάλα.

Η παραδοχή ενός χαμένου τίτλου πριν καν αυτός χαθεί και μαθηματικά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα ήταν τουλάχιστον αλλαζονικό αν αυτή τη στιγμή με την εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός μέσα στο γήπεδο, έβγαινε κάποιος από την ομάδα και έλεγε ότι “μπορούμε ακόμη”.

Αντίθετα αυτό που αχνοφαίνεται είναι μία τάση αυτοκριτικής που σίγουρα μόνο καλό μπορεί να κάνει στους πρωταθλητές. Οι φίλαθλοι περιμένουν να μάθουν τις κινήσεις για την επόμενη χρονιά. Ήδη η κουβέντα για τον Βαλβέρδε έχει φουντώσει αλλά πιθανότατα τίποτα δεν θα επισημοποιηθεί πριν τελειώσει η σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε