Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λένε “ναι” στην ΑΕΚ Ιωαννίδης και Μαγκντί

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ δηλώσει ο Γιώργος Ιωαννίδης, ενώ και ο μάνατζερ του Αιγύπτιου μέσου τόνισε πως ο πελάτης του εμφανίζεται θετικός στο επιστρέψει στην Ελλάδα για την Ένωση.

Η “Κιτρινόμαυρη Ώρα” φιλοξενεί δηλώσεις του Γιώργου Ιωαννίδη, στις οποίες τονίζει πως θα έπαιζε στην ΑΕΚ μετά χαράς, ωστόσο μελετά τις προτάσεις που έχει για την καλύτερη επιλογή.

“Πράγματι, ο μάνατζερ μου είχε προ ημερών συνάντηση με τον κ.Τσιάρτα. Εκείνος μου μετέφερε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, το οποίο και με τιμά”, είπε αρχικά ο Σερραίος αμυντικός και πρόσθεσε:

“Βλέπω θετικά την προοπτική της ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη ομάδα και οι άνθρωποί της κάνουν μία αξιόλογη προσπάθεια. Έχω στα χέρια μου προτάσεις και θα αποφασίσω τις επόμενες ημέρες. Θέλω να πάω κάπου όπου θα παίζω”.

Όσον αφορά τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου και του Ατρομήτου, ο μάνατζερ του μίλησε στην “Κιτρινόμαυρη Ώρα” και αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

“Ξέρουμε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είμαστε σε επικοινωνία με τη διοίκηση. Πιστεύω πως τις επόμενες ημέρες θα τελειώσουμε”, είπε αρχικά ο Αχμέντ Σουαϊλέμ και συνέχισε:

“Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει τον παίκτη και εκείνος θέλει την ΑΕΚ. Θέλει να παίξει σρ μία μεγάλη ομάδα και δε νομίζω πως θα υπάρξει θέμα με το οικονομικό. Τις επόμενες ημέρες θα έρθουμε για να συμφωνήσουμε. Έχουμε προτάσεις και απο Πολωνία αλλά προτιμούμε την ΑΕΚ”

Δεν…μάσησαν τα πιτσιρίκια της ΑΕΚ – Δεύτερη ήττα στην Αγγλία

Στον…αέρα η ΑΕΚ – Διαφώνησαν σε όλα Μαύρος και μέτοχοι

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε