Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λεονάρντο: Εύχομαι να έρθει σύντομα κάποιος και να βοηθήσει!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και ο Δημήτρης Σιαλμάς βρέθηκαν σε μπουτίκ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στις δηλώσεις τους ευχήθηκαν να υπάρξει σύντομα λύση στο οικονομικό πρόβλημα της Ένωσης.
Περικυκλωμένος από κόσμο της ΑΕΚ, ο Λεονάρντο μίλησε στο AEKshop της Νέας Φιλαδέλφειας -στο πλαίσιο του bazzar- και εξέφρασε την ευχή του για να βρεθεί οικονομική λύση στην ΑΕΚ.
 
Δεν θέλω να μιλήσω για τα οικονομικά. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος γρήγορα να αναλάβει την ΑΕΚ για να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που έχουμε”, τόνισε ο Βραζιλιάνος επιθετικός του “δικεφάλου”.
 
Οσον αφορά τον κόσμο της Ένωσης και τα αγωνιστικά της ομάδας ο “Λεό” είπε: “Ο κόσμος μας στηρίζει. Το έδειξε και σήμερα εδώ. Έφυγε από τα σπίτια του για να έρθει εδώ. Δείχνει την αγάπη του και μας στηρίζει. Από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε. Είχαμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Να δουλέψουμε τις αδυναμίες που έχει δει, με σκοπό να παρουσιαστούμε καλύτεροι το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Δημήτρη Σιαλμά: “Τα οικονομικά προβλήματα δεν υπάρχουν μόνο σε εμάς, παρατηρούνται και σε άλλες ομάδες της Ελλάδας -αλλά και τη Ευρώπης. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα έρχονται. Μακάρι να έρθουν επενδυτές για να βοηθήσουν την ομάδα. Εμείς θα μπαίνουμε στο γήπεδο να παίζουμε ποδόσφαιρο και θα κάνουμε υπομονή”, τόνισε ο Έλληνας επιθετικός, σχολιάζοντας το φερόμενο ενδιαφέρον από επενδυτές για την Ένωση.

Για την εκδήλωση: Είναι χαρά για μας που βρισκόμαστε εδώ. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και εύχομαι -μέσω καλών εμφανίσεων και νικών- να ανταμείψουμε τον κόσμο για τη στήριξή του”.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: “Το καλό είναι ότι είχαμε μπροστά μας αυτές τις δυο εβδομάδες να δουλέψουμε παραπάνω με τον νέο μας προπονητή πάνω σε κάποιες αδυναμίες μας και να βελτιωθούμε”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε