Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Λέσκοτ: “Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που έφυγα απ’την ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ μίλησε ο Τζολέον Λέσκοτ, τονίζοντας πως καθοριστικός παράγοντας σε αυτή την εξέλιξη ήταν η απόλυση του Τιμούρ Κετσπάγια.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα “hitc.com”, ο Άγγλος στόπερ ερωτήθηκε για το σύντομο πέρασμά του από την ΑΕΚ και τους λόγους που δεν στέριωσε σε αυτήν. Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά:

“Τραυματίστηκα και οι συνθήκες άλλαξαν, για να είμαι ειλικρινής. Οπότε, ήταν ώρα να περικόψω κάπως το συμβόλαιό μου. Ο Κετσπάγια ήταν πρώην συμπαίκτης μου στη Γουλβς. Τραυματίστηκα και όταν γύρισα στις εγκαταστάσεις της ομάδας, είχε φύγει. Ήταν κάπως περίεργο συναίσθημα για μένα”.

Όπως και να ‘χει, ο Λέσκοτ -που αγωνίστηκε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια και στη συνέχεια ο τραυματισμός του στο γόνατο σήμανε την αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της παρουσίας του στην ΑΕΚ- δηλώνει έτοιμος να επανέλθει στη δράση και δεν έκρυψε ότι ψάχνεται για τη μεταγραφική περίοδο που έρχεται:

“Είμαι καλά, έχω επιστρέψει στις προπονήσεις και προσπαθώ να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση ενόψει του Γενάρη. Μπορώ να υπογράψω σε κάποια ομάδα. Δεν μπορώ να πω αν έχω επαφές με κάποια”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε