Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΛέτOFF – Τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός ο Αργεντινός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως ο Σεμπάστιαν Λέτο θα συνεχίσει ειδική θεραπεία στο γόνατο του, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ένα διάστημα κατά το οποίο θα παραμείνει στην Ιταλία. Χάνει τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό για την ανακοίνωση κατά Βοσκάκη

Την παρουσία δημοσιογράφων για απόλυτη διαφάνεια θέλει ο Βγενόπουλος

Χάνει τα ματς με ΟΦΗ και Άρη ο Κατσουράνης

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Αργεντινό άσο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο. Για τρεις εβδομάδες θα μείνει στην Ιταλία, όπου θα ακολουθήσει ειδική αγωγή. Χάνει σίγουρα τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι έπειτα από την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Μπολόνια, παρουσία και με τη συνεργασία του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, κ. Π. Κουλουμέντα, και η νέα γνωμάτευση που προέκυψε είναι ότι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση των ενοχλήσεων στο γόνατο του αθλητή είναι η συνέχιση της συντηρητικής θεραπείας που ακολουθούσε και κατά το διάστημα που προηγήθηκε στην Παιανία.

Ο χρόνος που θα απαιτηθεί μέχρι την αποκατάσταση του αθλητή εκτιμάται ότι θα είναι τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της αποκατάστασης αποφασίστηκε από κοινού ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει κατά τη διάρκεια της θεραπείας του στο κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε