Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λέτο: Δεν θα δώσω τη φανέλα στο Μέσι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού δεν έχει “κάψα” να αλλάξει φανέλες με τον Λίο Μέσι, αφού θα προτιμήσει να το κάνει με τον φίλο του, Χαβιέ Μασεράνο.

Την Τρίτη οι πράσινοι θα δώσουν το πιο δύσκολο παιχνίδι, ίσως και ολόκληρης της χρονιάς. Αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα τεθεί αντιμέτωπος με δύο συμπατριώτες του. Τον Λιονέλ Μέσι και τον Χαβιέ Μασεράνο. Πολλοί θα πίστευαν ότι θα ήθελε να αλλάξει φανέλες με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον Πλανήτη, όμως ο Λέτο έχει διαφορετική άποψη την οποία εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιόφωνο της Ισπανίας.

“Καλώ τους φίλους της ομάδας να μας υποστηρίξουν ένθερμα. Η συμπαράσταση τους στο Καμπ Νου είναι εξαιρετικής σημασίας για το σύλλογο. Ευελπιστώ ότι θα εξαντλήσουν τα εισιτήρια και θα βρεθούν δυναμικά στο πλευρό μας. Η παρουσία τους θα τονώσει το ηθικό μας.”
 
Για το πλάνο στο Καμπ Νου:

“Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με αντεπιθέσεις. Η ταχύτητα είναι το όπλο μας. Είναι πολύ σημαντικό να αποσπάσουμε ότι καλύτερο απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Τη σεβόμαστε όμως δεν τη φοβόμαστε. Θέλουμε να προκριθούμε στους «16». Απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να αξιοποιήσουμε και την παραμικρή ευκαιρία που θα υπάρξει.”
 

Για την πρεμιέρα των ομίλων:

“Θα ήταν προτιμότερο να αντιμετωπίζαμε τη Ρούμπιν ή την Κοπεγχάγη στην πρεμιέρα. Ο καιρός που θα συναντήσουμε στη Ρωσία τον Νοέμβριο και στην Δανία τον Δεκέμβριο θα δυσκολέψουν περισσότερο το έργο μας. Θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα σε έναν δύσκολο όμιλο.”
 

Για τον Μέσι:

“Δεν θα ανταλλάξω τη φανέλα μου με τον Μέσι, αλλά με τον Μασεράνο που είναι αγαπητός φίλος μου. Όσο για τον Μέσι εύχομαι να κατακτήσει τη χρυσή μπάλα.”
 

Για τον Ολυμπιακό:

“Στον Ολυμπιακό δεν πέρναγα καλά. Αντιμετώπισα πολλά προβλήματα με τη διοίκηση της ομάδας. Στον Παναθηναϊκό νιώθω πανευτυχής. Κατέκτησα το Νταμπλ και θα αγωνιστώ στο Champions League. Ο Παναθηναϊκός μου έκανε καλύτερη πρόταση και την αποδέχθηκα. Όπως είναι λογικό ο κόσμος αντιμετωπίζει με επιφύλαξη όσους παίκτες μετακινούνται από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό η το αντίστροφο. Χρειαζόμουν αυτή την αλλαγή. Νιώθω καλά στην ομάδα μου.”
 

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

“Το μυαλό όλων βρίσκεται στο ματς με τον Άρη. Πιθανή επικράτηση θα τονώσει το ηθικό των παικτών ενόψει Μπαρτσελόνα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε τη νίκη. Το επίπεδο δυσκολίας θα μας προετοιμάσει κατάλληλα για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που ακολουθούν.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε