Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Λέτο: Μου αρέσει να σκοράρω αλλά σημασία έχει η ομάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αργεντινός που έφτασε τα 10 τέρματα στη Σούπερ Λίγκα παρουσιάστηκε προσγειωμένος στις δηλώσεις του, παρά τα απίστευτα προσωπικά του κατορθώματα.

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Δύσκολο αποτέλεσμα κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Πάντα τα ματς με την ΑΕΚ είναι δύσκολα. Αν και κάναμε αρκετά λάθη, καταφέραμε να νικήσουμε και αυτό είναι το σπουδαιότερο.

Όσο υπάρχει αυτοπεποίθηση όλα πηγαίνουν καλά. Είμαστε μια ενωμένη ομάδα και αν κρατήσουμε την αυτοπεποίθηση που έχουμε τότε προχωράμε καλά και μπροστά.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω σκοράρει τόσα γκολ. Δεν έχω ξαναπετύχει στην καριέρα μου τόσα τέρματα και ακόμη είμαστε στα μισά του πρωταθλήματος. Οπωσδήποτε μου αρέσει να σκοράρω αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει να παραμείνει πρώτος ο Παναθηναϊκός. Έχω καλούς συμπαίκτες και αν συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Πρέπει να καταλαβαίνουμε πως αισθάνονται οι οπαδοί μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά την χρονιά, είχαμε άσχημα αποτελέσματα. Τώρα παίζουμε καλά και τους ικανοποιούμε και τους έχουμε στο πλευρό μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι για να τους κρατήσουμε κοντά μας” δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι, Σεμπάστιαν Λέτο.

Λέτο ο “πρωθυπουργός” – Ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε, η ΑΕΚ… άργησε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε