Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Λέτο: Θέλω τον Σκόκο στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ποδοσφαιριστής των “νταμπλούχων” δήλωσε “αδιάφορος” για τον Ολυμπιακό. Γιατί χαρακτήρισε “έξυπνα” τα μέλη της διοίκησης των “πρασίνων”.

“”Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό δεν πρόσεχα τον Παναθηναϊκό. Τον έβλεπα ως αντίπαλο. Το ίδιο έκανα και φέτος. Ασχολούμαι μόνο με τον Παναθηναϊκό. Ο άλλος είναι αντίπαλος και τελείωσε, δεν με ενδιαφέρει. Και οι δυο ομάδες είναι δυνατές , ίσως ο Ολυμπιακό επειδή πήρε περισσότερους τίτλους τον τελευταίο καιρό, αυτό να κάνει την διαφορά”, δήλωσε στην εφημερίδα “Πράσινη”, ο 23χρονος Αργεντινός. 

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μίλησε ανοιχτά και για την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. “Όταν έγινε συζήτηση (στον Ολυμπιακό) δεν ήθελαν να πληρώσουν για μένα. Γύρισα την πλάτη και έφυγα. Τους είπα: “ευχαριστώ πολύ” και έφυγα. Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ σοβαρή απόφαση και έδωσε αρκετά χρήματα για να με αποκτήσει από την Λίβερπουλ. Απέδειξαν ότι έχουν έξυπνα άτομα στην διοίκηση. Σε αντίθεση με τους άλλους...”, είπε με νόημα.

Τέλος, δήλωσε ότι ενώ μιλάει με το Νάτσο Σκόκο, ο συμπατριώτης του δεν του έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του. “Αν με ρωτούσαν εμένα για τον Σκόκο θα έλεγα πως θέλω πολύ να έρθει στην ομάδα. Μίλησα μαζί του, αλλά δεν μου έχει πει αν θέλει να έρθει, ούτε εγώ του είπα κάτι άλλο. Θα ήθελα πολύ πάντως να έρθει στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ξανακερδίσουμε τίτλους, θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πρέπει να το χαραμίσουμε. Δεν είμαι τεχνικός ή πρόεδρος, αλλά νομίζω ότι ίσως θέλουμε κάποιους παίκτες στην άμυνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε