Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λευκή… πρεμιέρα στα Γιάννενα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στους “Ζωσιμάδες” ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιαννινα και τον Άρη, για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μέτριο θέαμα και πολλά λάθη και από τις δυο ομάδες, που είχαν από ένα καλό ημίχρονο η κάθε μία. Δύο δοκάρια σε μία φάση για τους “κίτρινους”!
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες κυρίως από την μεριά του Κώτσιου που δεν ήταν σε πολύ καλή βραδιά.
 
Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν μία… ανάσα μακριά απ’ το γκολ στο 37′ όταν αρχικά ο Τόχα και στην συνέχεια ο Καπετάνος σημάδεψαν το οριζόντιο δοκάρι του Φεγκρούς. Μοναδική αξιόλογη στιγμή για τον ΠΑΣ στο 35′, όταν ο Μπακαγιόκο μπήκε ανάμεσα σε Σηφάκη και Ντίκο, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του. Στην εικόνα του πρώτου μέρους πρέπει να προστεθούν και τα πάρα πολλά λάθη που έκαναν και οι δυο ομάδες.
 
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν -αρχικά- την αναμέτρηση, πήραν στην συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όντας φλύαροι και αναποτελεσματικοί στην επίθεση δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στο… πλεχτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε