Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λευτέρης Πετρούνιας: Είναι λεβεντιά! “Ενα κομμάτι του μεταλλίου ανήκει στους Ελληνες” [pics, vids]

Λευτέρης Πετρούνιας: Είναι λεβεντιά! “Ενα κομμάτι του μεταλλίου ανήκει στους Ελληνες” [pics, vids]

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν και πάλι το πιο γλυκό παιδί του κόσμου! Ο άρτιος χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους έφτασε χαμογελαστός στο “Ελ. Βενιζέλος”. Εδειξε το μετάλλιό του και ήταν πάλι καταδεκτικός. Λεβεντιά!

Αποκάλυψε και το όνειρό του όταν έφτασε στην Ελλάδα. “Ονειρό μου ήταν να γίνει η γυμναστική σαν το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι δεν το φτάσαμε, αλλά το πλησιάσαμε! Θέλω να έρθουν τα παιδιά στην ενόργανη γυμναστική”.

 “Εγίνε αυτό που ονειρευόμασταν! Ενα μέρος του μεταλλίου ανήκει στους Ελληνες που με συγκινούν και μου στέλνουν συγχαρητήρια!”, τόνισε ο Πετρούνιας και πρόσθεσε: “Βλέπω τον αγώνα συνέχεια. Τα πράγματα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε με τον προπονητή μου. Εχουμε περάσει δύσκολα, πολλές αποτυχίες πριν τα καταφέρουμε. Για να φτάσουμε εδώ, πρώτα αποτύχαμε…”

“Ήταν  πολύ περίεργη στιγμή, αυτή της προσγείωσής μου στο πόντιουμ. Για κάποιο λόγο δεν με κουνούσε τίποτα. Είμαι υπερήφανος που σηκώθηκε όλο το στάδιο για να ακούσει τον Υμνο μας και σηκώσαμε τη σημαία μας ψηλά. Πίσω από ένα τέτοιο μετάλλιο φαίνεται ο χαρακτήρας του αθλητή, που μπορεί να γίνει πρότυπο για τα παιδιά”.

Ο Λευτεράκης είπε και το εκπληκτικό: “Τώρα αρχίζει η καριέρα μου!”

Είχε σαστίσει. “Εχω σοκαριστεί με την υποδοχή!”, ενώ για τη στήριξη της πολιτείας τόνισε: ” Δεδομένης της κατάστασης η πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί. Με λίγο περισσότερη σημασία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα κάνουμε θαύματα. Δεν είναι τυχαίο ότι και τα τρία παιδιά τα είχε αναλάβει η Stoiximan. Κάτι καλό κάνουν αυτοί οι άνθρωποι μάλλον”.

Για το γεγονός ότι έγινε κλήρωση για το σημαιοφόρο της Ελλάδας για την τελετή λήξης και οι δύο υποψήφιοι ήταν ο ίδιος και η Στεφανίδη επεσήμανε: “Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι μια τεράστια αθλήτρια και προσωπικότητα”. 

Τον Λευτέρη περικύκλωσαν μικρά παιδιά για να δουν το μετάλλιό και του και να τους υπογράψει αυτόγραφα.  

 

H μητέρα του Λευτέρη Πετρούνια, Σοφία εξέφρασε παράπονα στα ΜΜΕ. Ζήτησε να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό και είπε: “Ο Λευτέρης σήμερα είναι Ολυμπιονίκης αύριο δεν είναι. Πέρασε ο Μάρας και δεν του πήρατε συνέντευξη!”

Ακούστε τι είπε:

 

 

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε