Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Λίνεν: Δεν αντιδράσαμε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την ικανοποίηση για την εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Έβαλντ Λίνεν μιλώντας την επομένη του ματς στους ποδοσφαιριστές του.

«Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και κάναμε κάποιες φάσεις. Γενικά μέχρι να δεχθούμε το γκολ ήμασταν καλύτεροι, αλλά όταν το δεχθήκαμε, δεν αντιδράσαμε. Μου άρεσε όμως η διάθεση που δείξαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, το πάθος που βγάλαμε και η προσπάθεια που κάναμε», τόνισε ο Λίνεν.

Για τις φάσεις που σημάδεψαν το ματς, το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού και τη μεγάλη ευκαιρία του Κατίδη, είπε: «Έγιναν αρκετά λάθη στη φάση του γκολ του Βιτόλο. Θα μπορούσε ο Μπουγαΐδης να μην γυρίσει τη μπάλα στον Κωνσταντόπουλο, θα μπορούσε αυτός να μην τη δώσει στον Κουτρουμπή, θα μπορούσε ο Κουτρουμπής να την πετάξει έξω και να τελειώσει η φάση ή να τη γυρίσει πίσω», είπε, ενώ απευθυνόμενος στον Κατίδη για το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που είχε, τόνισε: «Μπορούσες να κάνεις αρκετά πράγματα. Θα μπορούσες να προχωρήσεις, να τον πλασάρεις από την άλλη ή και να πλασάρεις στο κέντρο, αφού ο τερματοφύλακας είχε πέσει ήδη. Όμως, ότι έγινε, έγινε».

Ολοκληρώνοντας ο Έβαλντ Λίνεν έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. «Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Είχαμε πει ότι μέχρι το τέλος πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια».

“Πράσινο” το ντέρμπι – ΠΑΟ για Ευρώπη, ΑΕΚ για παραμονή

Γκερέιρο: Δεν φταίει ο Κατίδης που χάσαμε

Βιτόλο: Νίκη-συγγνώμη για τον κόσμο

Πετροπόλεμος και χημικά στο ΟΑΚΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε