Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Λίνεν: Να δίνουμε το 150% σε όλα τα ματς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

“Ντέρμπι για την ΑΕΚ είναι όλα τα παιχνίδια” είπε ο Έβαλντ Λίνεν στέλνοντας το μήνυμα για τους αγώνες που ακολουθούν.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε στη NOVA…

Για τα ματς που ακολουθούν:

“Ξέρω ότι όλοι θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά αντίπαλοί μας είναι όλες οι άλλες ομάδες, με τις οποίες έχουμε καλύτερες πιθανότητες για να τις νικήσουμε. Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι όλοι σε ετοιμότητα και σ’ αυτά τα παιχνίδια να είμαστε συγκεντρωμένοι 150% αν θέλουμε να πετύχουμε”.

Για την ήττα από το Λεβαδειακό:

“Παίξαμε πολύ καλά στα πρώτα 30 λεπτά, νομίζω ότι είχαμε δουλέψει πολύ, αλλά δε σκοράραμε και ίσως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο β’ ημίχρονο, το οποίο ήταν για μας ένα βήμα πίσω. Δεν ήμασταν καλοί απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως ο Λεβαδειακός. Δημιουργήσαμε περισσότερες προσπάθειες απ’ τον Λεβαδειακό στο α’ ημίχρονο, είχαμε 5 καλές ευκαιρίες και αν είχαμε σκοράρει θα βλέπαμε ένα διαφορετικό β’ ημίχρονο.

Ο Λεβαδειακός διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς, αλλά και παίκτες με τεχνική, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε οποιαδήποτε άμυνα. Ο ΠΑΣ έχει παρόμοιους παίκτες και δε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Έχουν περισσότερους βαθμούς από εμάς και το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κόντρα στον Λεβαδειακό δεν το κάναμε στο β’ ημίχρονο. Στο α’ ημίχρονο αυτοί δε μας δημιούργησαν ευκαιρίες και ήμασταν έτσι και στο β’ σαρανταπεντάλεπτο θα παίρναμε τουλάχιστον έναν βαθμό”.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

“Ο ΠΑΣ έχει καλούς επιθετικούς. Αναπτύσσουν το παιχνίδι τους με λίγες επαφές. “Ψάχνουν” περισσότερο τον Ίλιτς για να του δώσουν την πρώτη πάσα, είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στον άξονα. Παίζουν γρήγορα με λίγες επαφές, έχουν γρήγορους παίκτες, όπως ο Γεωργίου και ο Κοροβέσης. Ο Ντε Βινσέντι είναι καλός χειριστής της μπάλας και σκοράρει, αλλά δίνει και καλές πάσες. Γι’ αυτό οι γραμμές μας πρέπει να είναι κοντά, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε