Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Λίνεν: Να σταματήσει η μεταγραφολογία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την απόψη πως η κουβέντα για μεταγραφική ενίσχυση πρέπει να σταματήσει καθώς κάνει κακό σε ορισμένους παίκτες εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στην “Live Sport”:

“Πρέπει να σταματήσει άμεσα η μεταγραφολογία. Δεν κάνει καλό σε κανέναν. Δεν μας βελτιώνει σαν ομάδα. Ίσως να επηρεάζει και κάποια από τα παιδιά που ακούνε τη μία ότι έρχεται ο ένας, ή έρχεται ο άλλος. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μεταγραφές, ειδικά τόσες μέρες πριν ανοίξει η αγορά. Όμως ακόμα και αν είχαμε κάτι στα… σκαριά δε θα το έλεγα.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι πως αυτό που προέχει είναι το παρόν και όχι το μέλλον. Έχουμε μπροστά μας κρισιμότατα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε επειγόντως βαθμούς για να ξεκολλήσουμε από την τελευταία θέση και τα περιθώρια στενεύουν. Το να μιλάμε λοιπόν αυτή τη στιγμή για παίκτες που ακόμα και αν τους αποκτήσουμε σήμερα δεν μπορούμε να τους υπολογίζουμε πριν την 1η Ιανουαρίου δεν έχει απολύτως κανένα νόημα”.

Για τους Γροντή, Κουρέλα και Νικολιά, του οποίους έχει υποβιβάσει στη δεύτερη ομάδα, σχολίασε: “Τους έστειλα στην U-20 όχι γιατί δεν τους πιστεύω, αλλά για να μπορέσουν να εξελιχθούν. Θέλουν δουλειά. Το κορμί τους χρειάζεται χτίσιμο, οι ικανότητές τους πρέπει να βελτιωθούν, τακτικά πρέπει να μάθουν πράγματα. Θα πάρουν και χρόνο συμμετοχής. Αν το καταλάβουν θα είναι υπέρ τους. Μακάρι να μπορούσα να στείλω περισσότερους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε