Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Λίνεν: Σπουδαίος παίκτης ο Ριέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του Άλμπερτ Ριέρα τον οποίο χαρακτήρισε μεγάλο παίκτη. Μία με δύο προσθήκες περιμένει ακόμη ο Γερμανός προπονητής. Δείτε το βίντεο.

Η συνέντευξη τύπου του Έβαλντ Λίνεν ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Μπέσα όπως ήταν λογικό επικεντρώθηκε στη μετεγγραφή του Ριέρα αλλά και στις επόμενες κινήσεις των ερυθρόλευκων.

“Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει την αξία του στις ομάδες που έπαιξε. Δεν αρκούν όμως μόνο τα ονόματα για να κάνεις μια επιτυχημένη ομάδα, αλλά μετράει η ομάδα ως σύνολο. Εκτός σοβαρού απροόπτου θα είναι παίκτης μας. Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει στους συλλόγους που έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ισπανίας την αξία του. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα, είτε μιλάμε για τον Ριέρα ή τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Το πιο σημαντικό είναι το τι γίνεται με τη δουλειά και το παιχνίδι.”



Για τις υπόλοιπες μετεγγραφές: 

“Περιμένω έναν με δύο παίκτες ακόμα. Θα κρατήσω 2-3 νεαρούς. Για μένα είναι βασικό οι άλλοι να πάνε κάπου και να παίζουν. Οι παίκτες που θα κρατήσω από τους νέους θα είναι αυτοί που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.”

Για τη ρεβάνς με την Μπέσα:

“Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει η πρόκριση γιατί υπάρχουν δύο ματς και πρέπει να είσαι σοβαρός σε όλα. Θα έχουμε τελειώσει την πρόκριση όταν θα έχει τελειώσει και το δεύτερο παιχνίδι.”
 

Για την επόμενη αντίπαλο που θα είναι πιθανότατα η Μακάμπι:

“Δεν πρέπει να μιλάμε για την Μακάμπι γιατί θα είναι σαν να μην σεβόμαστε τον αντίπαλο που παίζουμε. Και η Μακάμπι πρέπει να περάσει.”

Για την φυσική κι αγωνιστική κατάσταση των Ρόμενταλ, Ιμπαγάσα:

“Ο Ρόμενταλ είναι σε καλύτερο επίπεδο από άποψης φυσικής κατάστασης, γιατί έπαιζε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και στην προπόνηση ήταν καλός. Ο Ιμπαγάσα έρχεται από μεγαλύτερη περίοδο διακοπών. Προπονήθηκε και θα πρέπει να δούμε αν θα είναι έτοιμος.”

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος: 

“Δεν χρειαζόμαστε κίνητρο. Είναι μία καλή ευκαιρία για όλους να ευχαριστηθούμε το ματς και να παίξουμε χωρίς άγχος. Εχω αποδείξει ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν είμαι ταλέντο. Είμαι 20 με 21 ετών. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος παίκτης.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε