Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λίνεν: Θέλω τον Μητρόπουλο με Πλατανιά και Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μεγάλη συζήτηση έγινε για την επιλογή του Λίνεν να εκτίσει την ποινή του ο Μητρόπουλος στο ματς του Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό και ο ίδιος εξήγησε το λόγο που το έκανε.

Ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε στον ΟΤΕ TV…

Για τη μανία του να σημειώνει τα πάντα σε μπλοκάκι:
“Πάντα πριν από τα παιχνίδια έχω γραμμένες τις ενδεκάδες. Σημειώνω τα «στημένα» των δύο ομάδων, τις συνθέσεις και τις φάσεις στα παιχνίδια. Είναι ένας τρόπος για να θυμάμαι όσα θέλω να πω στους παίκτες μετά ή στη Συνέντευξη Τύπου.”
 
Για τη βαθμολογική θέση της ΑΕΚ:“Η κατάσταση δεν είναι δύσκολη, δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζέψει 26 βαθμούς. Κάποιοι παίκτες μιλάνε για τα πλέι οφ. Είναι λάθος αυτό. Πρέπει να συγκεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε πόσο εύθραυστα είναι τα πράγματα στη βαθμολογία.”

Για τον Μητρόπουλο: “Πολλοί δημοσιογράφοι μου τηλεφώνησαν σήμερα για να με ρωτήσουν γιατί άφησα τον Μητρόπουλο εκτός με τον Ολυμπιακό. Είναι απλό. Τον θέλω στα παιχνίδια με Πλατανιά, και Παναθηναϊκό.”

Για την πρώτη του σκέψη όταν άκουσε την πρόταση της ΑΕΚ: “Ήξερα ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Πάντα κοιτούσα τα αποτελέσματα της ΑΕΚ. Για μένα είναι μα πρόκληση το να περάσω αυτή τη δύσκολη αποστολή. Όταν ήρθα εδώ είδα ότι τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενα. Οι άνθρωποι της ομάδας όμως είναι κοντά και μας βοηθούνε κι έχουμε καταφέρει να ανέβουμε βαθμολογικά. Μακάρι όλα να πάνε καλά να τα καταφέρουμε μαζί με τους φανταστικούς φιλάθλους της που τη στηρίζουν και να την φέρουμε εκεί που της αξίζει.”
 

Για τους νέους παίκτες της ομάδας και την εξέλιξή τους: “Το βασικό μέλημα της ομάδας ήταν να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε ταλαντούχους παίκτες και θέλω να δουλεύω πολύ με αυτά τα παιδιά. Με υπομονή και δουλειά θα δούμε εξέλιξη. Πρέπει να διαχειριστώ πολλούς νέους παίκτες, πολλούς τους βλέπω μόνο στην προπόνηση. Πολλά από τα νεαρά παιδιά έχουν εξελιχθεί πολύ. Είναι διαφορετικό να έχεις μία έμπειρη ομάδα και να ενσωματώνεις 2-3 νέους παίκτες. Στην ΑΕΚ έχουμε ρόστερ γεμάτο άπειρους παίκτες. Σε κάθε περίπτωση το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και οι παίκτες μέσα από τη δουλειά βελτιώνονται.”

Εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΑΕΚ το άτοκο δάνειο

Χωρίς Μητρόπουλο στο “Καραϊσκάκη” η ΑΕΚ!

Μπουγαΐδης: Δεν παλεύουμε μόνοι μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε