Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Λίνεν στους παίκτες: Αν έδινε το πέναλτι…

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ικανοποιημένος για την εμφάνιση και την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ στην ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές. “Ασχοληθήκαμε πολύ με τη φάση του πέναλτι και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε πολλές περιπτώσεις”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκει την ΑΕΚ αντιμέτωπη με μία βαριά ήττα αλλά και ικανοποίηση για την εμφάνιση. Το κλίμα που επικρατεί στην “Ένωση” μετέφερε με τον καλύτερο τρόπο μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, το πρωί της Δευτέρας, του ο Έβαλντ Λίνεν.

“Σας είπα και χθες ότι γενικά έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα σας. Είχατε πάθος, θέληση, μαχητικότητα και τα στοιχεία αυτά τα δείξατε από το πρώτο λεπτό. Αυτό ήθελα να δω και το είδα. Ίσως όλα να άλλαζαν αν μας έδινε ένα πέναλτι, το οποίο δικαιούμασταν. Είδατε ότι όλοι το λένε. Αυτή είναι η αλήθεια. Το σκορ είναι “βαρύ” για την ΑΕΚ και δεν μας αξίζει με βάση την εμφάνιση που κάναμε. Κάναμε όμως κι εμείς λάθη στη συνέχεια του αγώνα. Ασχοληθήκαμε πολύ με τη φάση του πέναλτι και δεν΄ήμασταν συγκεντρωμένοι σε πολλές περιπτώσεις”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

“Το λάθος δεν έγινε μόνο από τον Γιάγκο. Αρχικά ο Λαγός δε μάρκαρε σωστά τον Τοροσίδη και γι’ αυτό ο Κουτρουμπής αναγκάστηκε να φύγει από τη θέση του για να καλύψει. Ο Γιάγκο έτρεξε αλλά δεν κατάφερε να βγει πρώτος στη μπάλα απ’ τον Μήτρογλου. Στη φάση του δεύτερου γκολ, το λάθος ήταν που δώσαμε την ευκαιρία στον Μήτρογλου να γυρίσει ανενόχλητος και να σουτάρει χωρίς κανένας να τον μαρκάρει. Στο τρίτο γκολ ο Φουστέρ ήταν εντελώς μόνος του στην περιοχή και στο τέταρτο έπρεπε ο Μπουγαϊδης να καλύψει τον Κουτρουμπή”.

“2 πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ” (VIDEO)

Το ρεκόρ, τα… γκάζια Ζαρντίμ και ο killer Μήτρογλου

Αν μείνει στο Σιδηρόπουλο η ΑΕΚ θα χάσει τα…πάντα

Τη… διέσυρε 0-4 – Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, δικαιολογημένα παράπονα η ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Τιμωρήστε τον εκπρόσωπο του ελληνικού κατεστημένου

Η απάντηση του Καραπαπά στην ανακοίνωση της ΑΕΚ

Αλαφούζος κατά Σιδηρόπουλου: Πώς του επιτρέπουν να σφυρίζει;

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 10ης αγωνιστικής

Κατίδης: Αυτή είναι η διαιτησία στην Ελλάδα

Λίνεν: Ακόμη και ο παίκτης του Ολυμπιακού παραδέχτηκε το χέρι

Ζαρντίμ: Πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε