Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Λίνεν στους παίκτες: “Έκανα λάθος”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την επόμενη της ήττας από τον Πλατανιά, ο προπονητής της ΑΕΚ, Έβαλντ Λίνεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και παραδέχτηκε τα λάθη του, ενώ αναφέρθηκε και στις διαιτητικές αποφάσεις.

Οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν κατευθείαν από το αεροδρόμιο στα Σπάτα για προπόνηση και πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα ο Έβαλντ Λίνεν τους μάζεψε για να τους μιλήσει.

“Πιστεύω πως ήμασταν άτυχοι, δεν απειληθήκαμε από τον Πλατανιά, δεν απειλήσαμε όμως κιόλας, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. Είχαμε ισορροπήσει το παιχνίδι και είχαμε την ισοπαλία στα χέρια μας, αλλά εκείνη την στιγμή σκέφτηκα πως αν βάλουμε τον Καραλή θα ρισκάρουμε περισσότερο για να φτάσουμε στη νίκη. Αποδείχθηκε πως ήταν λάθος αυτή η κίνηση. Σκέφτηκα πως επειδή είχαμε δύο βαθμούς από τον Πλατανιά, έκρινα σωστό πως έπρεπε να ρισκάρουμε για να πάμε για τη νίκη.

Ακόμα και έτσι πιστεύω πως στη φάση του πέναλτι αδικηθήκαμε 100% από το διαιτητή. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχει συμβεί και σε προηγούμενους αγώνες. Το ματς αυτό τελείωσε, να μην επηρεαστούμε για τη συνέχεια και από εδώ και πέρα αυτό που θα μας ενδιαφέρει είναι πρώτα από όλα το αποτέλεσμα και μετά αν θα παίξουμε καλά ή όχι”, ήταν τα λόγια του Λίνεν.

Το σερί σταμάτησε στα Χανιά – Ο Πλατανιάς…προσγείωσε τον “δικέφαλο”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε