Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Λίνεν:Αν δεν δείξει σεβασμό ο Κατίδης θα έχει πρόβλημα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γερμανός τεχνικός της ΑΕΚ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εξέφρασε και τον προβληματισμό του για το πειθαρχικό παράπτωμα του Κατίδη.

Ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε στον NovaΣπορ FM…

Για τα αισθήματά του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Είμαι αρκετά καλά. Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου. Επιτέλους καταφέραμε να κερδίσουμε χθες και πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη». 

Για την απόδοση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, έχουμε κάνει και καλύτερα. Όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία να παίζεις καλά, αν δεν παίρνεις βαθμούς. Μετρούν οι βαθμοί και οι νίκες, όπως και το ότι αποδείχτηκε ότι είμαστε μια ομάδα ενωμένη που προσπαθεί έτσι ως το τέλος». 

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης το Γενάρη: «Δεν θέλω να μιλάω για μεταγραφές τώρα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Θα χρειαζόμασταν κάποιους καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να δούμε την κατάσταση στο σύλλογο. Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση του συλλόγου. Φυσικά θα κινηθούμε για κάποιους νέους παίκτες, αλλά το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε, να γίνουμε καλύτεροι ατομικά και ομαδικά». 

Για το πειθαρχικό παράπτωμα του Κατίδη: «Δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Θα μιλήσω με τον παίκτη. Η συμπεριφορά του δεν ήταν η πρέπουσα για έναν επαγγελματία παίκτη και δεν ήταν η πρώτη φορά. Χθες είδα ότι γράφτηκαν στον Τύπο κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν και μάλλον προέρχονταν από πληροφόρηση που έδωσε ο ίδιος παίκτης. Δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό και δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό το θέμα. Θα λύσουμε το θέμα εσωτερικά και θα αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες. Είναι μήνυμα προς όλους ότι είμαστε μια οικογένεια και όλοι θα πρέπει να σέβονται τα μέλη της ομάδας. Όποιος δεν το κάνει αυτό, θα έχει πρόβλημα». 

Λίνεν: Είμαι εκνευρισμένος με τον Κατίδη

“Ο Ανδρέας Σταματής κάνει τη μπάλα κομπολόι”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε