Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λίνο: Έτοιμοι να πάρουμε το κύπελλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τον μεγάλο στόχο της ομάδας του, αναφέρθηκε στην αξία των Γκαρσία και Βιεϊρίνια αλλά και στην συμβολή του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνο στον “Αθλητικό Metropolis”:
 
Για το δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε ο ΠΑΟΚ: «Γνωρίζαμε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε αποφασισμένοι, πήραμε μια πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό. Κόντρα στον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια. Από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό κρατάμε την εμφάνιση. Θέλαμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια».
 
Για το πώς αισθάνεται μετά τον τραυματισμό του: «Νιώθω πάρα πολύ καλά. Κάθε μέρα στη προπόνηση νιώθω ότι γίνομαι καλύτερος. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Πάντως κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι έτοιμος για τέτοιες καταστάσεις. Νιώθω ότι βελτιώνομαι συνεχώς».
 
Για το Κύπελλο: «Πάντα ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίζει σε όλους τους αγώνες, είτε στο Κύπελλο, είτε Ευρώπη, είτε στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε κοντά στον τελικό, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το Κύπελλο».
 
Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Γκαρσία είπε κάποια θετικά πράγματα μένα. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι δύσκολο να βρεθεί άλλος Γκαρσία, να τιμάει με τόσο πάθος την φανέλα του ΠΑΟΚ».
 
Για τον Βιεϊρίνια: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης με ποιότητα. Τον ήξερα και από την Πορτογαλία, έχουμε παίξει και ως αντίπαλοι, χαίρομαι πολύ να τον έχω δίπλα μου. Σίγουρα θα αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Ευρώπης, άλλωστε τον βοηθάει και η ηλικία του».
 
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, άσχετα από την βαθμολογική του θέση. Εμείς πάμε εκεί μόνο για τη νίκη».
 
Για τον κόσμο: «Όλοι οι παίκτες είναι αφοσιωμένοι ώστε ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Τους το χρωστάμε. Ο κόσμος είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ομάδας είναι ο κόσμος. Δεσμευόμαστε να είμαστε αφοσιωμένοι στις υποχρεώσεις μας για να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά».
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε