Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Λίνο: Μπροστά από ΠΑΟ και ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την βεβαιότητα του ότι ο ΠΑΟΚ θα ,μπορέσει να ξεπεράσει τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη βαθμολογία των πλέι οφ, εξέφρασε ο αμυντικός του “δικέφαλου του Βορρά”.
Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ μίλησε για την έκπληξη του Ολυμπιακού Βόλου, τις ημέρες ξεκούρασης μέσα στο Πάσχα, ενώ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του στην Πορτογαλία και την Πόρτο, τονίζοντας σε σχετική ερώτηση πως η καρδιά του γράφει ΠΑΟΚ!
 
Αναλυτικότερα όσα είπε o Λίνο στον “Sport103.fm”:
 
Για το διάστημα της διακοπής και την επιστροφή στις προπονήσεις:
 
“Πέρασα όμορφα στην Πορτογαλία. Ήταν μία ευκαιρία να δω φίλους. Ξεκουράστηκα και άλλαξα παραστάσεις. Επέστρεψα ξεκούραστος και περιμένω να δω τι θα βγάλει η κληρωτίδα των πλέι οφ”.
 
Για το τι περιμένει ο ίδιος στα πλέι οφ:
 
“Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέξουμε το πρόγραμμα. Δεν έχει σημασία το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ όρεξη και σε αυτό το διάστημα ξεκουραστήκαμε”.
 
Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια:
 
“Είναι αλήθεια ότι δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Πολλές φορές ήταν και θέμα τύχης γιατί παίζαμε καλά αλλά δε μπορέσαμε να σκοράρουμε. Πρέπει να πολεμήσουμε τώρα στα πλέι οφ, να διώξουμε την κακοτυχία μέσα από τα παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε το στόχο μας”.
 
Για τη διαφορά από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ:
 
“Ο ΠΑΟΚ θα συναγωνιστεί με τρεις πάρα πολύ καλές ομάδες. Τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι πιθανά. Αν και θα ξεκινήσουμε πίσω νομίζω ότι στο τέλος θα είμαστε μπροστά από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Είμαι βέβαιος για αυτό”.
 
Για την παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου:
 
“Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μία εξαιρετική πορεία και εξέπληξε όλο τον κόσμο. Αξίζει να την προσέξεις αυτήν την ομάδα γιατί μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Έχει έμπειρο προπονητή. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και άξιζε να είναι στα πλέι οφ. Αυτό ακριβώς κάνει τα πλέι οφ ανταγωνιστικά αφού και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα”.
 
Για την επίσκεψη στην προπόνηση της Πόρτο:
 
“Πέρασα πολύ καλά εκεί. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω με παλιούς συμπαίκτες, με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Μίλησα μαζί τους και για τα παιχνίδια που έχουν στο Europa League με τη Βιγιαρεάλ. Χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει τη Βιγιαρεάλ και οι Ισπανοί έχουν φτάσει στους τέσσερις της διοργάνωσης. Δίνω πολλές πιθανότητες στην Πόρτο να κατακτήσει το Europa League. Θα πόνταρα σε αυτήν, γιατί έχει παίκτες υψηλής ποιότητας και προπονητή με μεγάλο ένστικτο”.
 
Για το… διαχωρισμό ανάμεσα σε Πόρτο και ΠΑΟΚ:
 
“Η καρδιά μου λέει ΠΑΟΚ. Εδώ είναι το σπίτι μου. Ακόμα και αν αγωνιζόμουν αντίπαλος της Πόρτο θα έδινα τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Η καρδιά μου ανήκει εδώ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε