Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Λίνο: Ο χαμένος φωνάζει για την διαιτησία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του στο Ολυμπιακό Στάδιο ο αμυντικός του ΠΑΟΚ που εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον “δικέφαλο του βορρά”

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος στον Libero:

Για τα τέρματα που έχει πετύχει: “Έχω τέσσερα με πέναλτι και άλλα δύο με φάουλ. Στα πέναλτι οι εκτελέσεις είναι όλες στην ίδια πλευρά, αλλά είναι όλες δυνατές και πολύ χαμηλά”.

Για τα παράπονα του Παναθηναϊκού για την διαιτησία: “Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια και ο διαιτητής πήρε τις σωστές αποφάσεις. Δεν άλλαξε το αποτέλεσμα ο διαιτητής. Όποιος χάνει βέβαια μιλάει για την διαιτησία και αυτό κάνουν τώρα στον Παναθηναϊκό. Ξεκινήσαμε από την αρχή καλά και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πιστεύαμε στη νίκη και θεωρώ ότι βγαίναμε καλά από πίσω. Ήμασταν οργανωμένοι και κερδίσαμε δίκαια”.

Για το ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος όταν παίζει με αντεπιθέσεις: “Χθες αυτό έπρεπε να κάνουμε. Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι όλοι οι αγώνες ίδιοι. Κάθε φορά παίζουμε διαφορετικά”.

Για την μεγάλη διαφορά που έχει ο ΠΑΟΚ από τους Ολυμπιακό και Παναθηναικό: “Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα. Χάσαμε πολλούς βαθμούς από ομάδες όπως ο Εργοτέλης και ο Αστέρας Τρίπολης. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι και μπορούμε να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς”.

Για τις δηλώσεις που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις οποίες έλεγε πως θέλει να γυρίσει στην Βραζιλία: “Ξέρω ότι έχουν βγει κάποιες δηλώσεις στο διαδίκτυο, όπου είπα ότι θέλω να επιστρέψω. Δεν εννοούσα όμως ότι αυτό θα γίνει τώρα. Κάποια στιγμή θα γυρίσω, όχι όμως τώρα. Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη μου προσέφεραν πολλά και θέλω να παραμείνω στην ομάδα. Περιμένω τις συζητήσεις με την ομάδα”.

Για το πόσα χρόνια θα παίζει ακόμη: “Άλλα πέντε χρόνια θα παίξω. Όσον αφορά την θέση άλλαξε εδώ και πολύ καιρό και τώρα θέλω χρόνο να προσαρμοστώ σε νέα δεδομένα. Νομίζω ότι τα πάω καλά ως μπακ”.

Για τους αντιπάλους που τον δυσκόλεψαν περισσότερο: “Ο Εστογιανόφ, ο Χαβίτο και ο Γκαλέτι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε