Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Λίνο: Θα έρθουν τα γκολ με την Ουντινέζε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην βρήκε… δίχτυα στο ντέρμπι με τον Άρη, αλλά ο Βραζιλιάνος αμυντικός των Θεσσαλονικέων πιστεύει οι Θεσσαλονικείς θα είναι πιο εύστοχοι στον επαναληπτικό με την Ουντινέζε.

Ο Άλβες Λίνο αναφέρθηκε στα δοκάρια που είχε ο “Δικέφαλος του Βορρά” απέναντι στον Αρη και ελπίζει πως απέναντι στην Ουντινέζε η ομάδα του θα σταθεί πιο τυχερή.

Αρχικά ο Βραζιλιάνος είπε για το ματς κόντρα στον Αρη: “Ηταν ένα παιχνίδι ντέρμπι. Ελειψε το γκολ, δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Σίγουρα οι δύο ομάδες έπαιξαν για να κερδίσουν. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, θέλαμε να κερδίσουμε. Ειδικά στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλά, η συμπεριφορά μας ήταν πολύ καλή. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πάρουμε το παιχνίδι”.

Για την δυναμική της Τούμπας: “Τώρα έχουμε ξεκούραση. Πρέπει, όμως, ειδικά στην έδρα μας να είμαστε δυνατοί και να παίρνουμε τις νίκες”.

Για το ματς με την Ουντινέζε: “Με τον Αρη είχαμε πολλές ευκαιρίες και την Πέμπτη με την Ουντινέζε αν έχουμε δύο-τρεις ευκαιρίες θα προκριθούμε σίγουρα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, η Ουντινέζε είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά προπονημένη. Το πιστεύω πολύ ότι θα κερδίσουμε”.

Για την κούραση από τα σερί παιχνίδια: “Οντως δεν μπορώ να πω ψέματα είμαστε κουρασμένοι. Τη νέα χρονιά ξεκινήσαμε με δυνατά ματς, αλλά την Πέμπτη όλοι πρέπει να είμαστε δυνατοί και να μπορέσουμε να κερδίσουμε την Ουντινέζε. Ο ΠΑΟK πρέπει να βγει μπροστά και να κάνουμε γκολ. Γιατί στην Ιταλία δεν είχαμε ευκαιρίες. Πρέπει να μας βοηθήσουν και οι φίλαθλοι, πρέπει να πετύχουμε γκολ και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να περάσει στην επόμενη φάση, το πιστεύω πολύ αυτό. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, αν είμαστε σε καλή ημέρα, μπορούμε να κερδίσουμε”.

“Άσφαιρο” ντέρμπι στη Τούμπα… 40 χρόνια μετά!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε