Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Λίνο: Το ίδιο δυνατοί και στο πρωτάθλημα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Για την διαφορά στην απόδοση του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Βραζιλιάνος αμυντικός που υποσχέθηκε καλύτερη εμφάνιση στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Sport103fm»:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Δουβλίνο: «Ήταν μία πολύ δίκαιη νίκη. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι μπήκαμε για να κερδίσουμε. Δεν αφήσαμε καμία ελπίδα στον αντίπαλο και πετύχαμε το στόχο μας που ήταν η νίκη».

Για τη διαφορά της απόδοσης του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια: «Δεν είναι ακριβώς αυτό, δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Ξεχωριστά, όμως, κάθε ομάδα έχει τη δική της ιστορία. Σίγουρα με τον Παναθηναϊκό δεν παίξαμε καλά. Χθες υπήρξε μία εξαιρετική συγκέντρωση και αυτό μας βοήθησε πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον πιο επιθετικό ΠΑΟΚ χθες: «Δεν μπήκαμε με κάποια φιλοσοφία να γίνουμε πιο επιθετικοί σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Μπήκαμε με τη φιλοσοφία να κερδίσουμε. Το σχήμα μας ήταν το ίδιο επιθετικό με αυτό που παίζουμε στα εντός έδρας. Μας βγήκαν οι φάσεις. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία, καλές φάσεις και είχαμε και την τύχη να σκοράρουμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, κάτι που δεν είχαμε σε άλλα παιχνίδια».

Για τα γκολ από στημένες φάσεις που δέχεται η ομάδα: «Υπάρχει κάποια έλλειψη συγκέντρωσης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί από εδώ και πέρα στους αγώνες δεν θα είμαστε τόσο τυχεροί και οι αντίπαλοι θα είναι υψηλότερου επιπέδου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι διαρκώς. Το ότι η άμυνα λειτουργεί καλά, έχει να κάνει με την ποιότητα των παικτών στην ομάδα. Σε όλο το 90λεπτο χθες δεν αφήσαμε να περάσει τίποτα. Το γκολ ήταν η εξαίρεση. Είναι ένα πρόβλημα που το αναγνωρίζω και εγώ. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό και να βρούμε λύση».

Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό: «Στην αρχή πίστευα ότι χρειάζεται παραπάνω χρόνος, γιατί δε μου έχει ξανασυμβεί να επιστρέφω πιο νωρίς, ούτε στην Πόρτο, ούτε στη Βραζιλία. Αισθάνομαι έτοιμος όμως και ότι έκανα καλά που έπαιξα χθες».

Για τη συνέχεια στο Europa League: «Καλά κάνει ο κόσμος και κάνει κάποιους υπολογισμούς, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ως τότε. Εχουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα και άλλα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εχουμε τον αγώνα με την Τότεναμ και ποιος ξέρει μπορεί να μείνουμε έκπληκτοι εκεί… Σίγουρα με τη Ρούμπιν Καζάν θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όμως».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πρέπει να επιστρέψουμε δυναμικά και είναι μία μεγάλη ευκαιρία μετά τη χθεσινή νίκη. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στις ευρωπαϊκές νίκες και είναι μεγάλη ευκαιρία ο αγώνας με τον Αστέρα, για να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική στο πρωτάθλημα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε