Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λογομαχία Αδαμίδη με Μαρινάκη-Μπέο!

Λογομαχία Αδαμίδη με Μαρινάκη-Μπέο!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.11.2010 | 21:48
Πρώτη δημοσίευση: 16.11.2010 | 21:48

Το μήνυμα που βγήκε μετά την ΓΣ της Τρίτης στην Superleague είναι πως προχωρούν ενωμένοι, ωστόσο όσα ειπώθηκαν μέσα σε αυτή δεν είναι και τόσο... ενωτικά.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς έγινε αποδέκτης ειρωνικών σχολίων από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Αχιλλέα Μπέο. Η αρχή έγινε με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου ο οποίος θέλοντας να πικάρει τον Αδαμίδη του είπε πως οι ομάδες τους θα κοντραριστούν για την πέμπτη θέση. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν θέλησε να ανεβάσει τους τόνους απαντώντας του να κοιτάξει την ομάδα του και να αφήσει ήσυχη την “Ένωση”.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Αδαμίδης διατύπωσε κάποιες ενστάσεις για το γεγονός πως, παρά τα όσα είχαν συμφωνηθεί, ότι λέγεται στις συνεδριάσεις διαρρέεται στον Τύπο. Τότε πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Λίγκας λέγοντας στον Αδαμίδη: “Να έρθει ο Παππάς να μας τα πει. Εσύ είσαι περαστικός!”, για να του απαντήσει ο πρόεδρος της ΑΕΚ: “Εχω μετοχές της ΑΕΚ και για αυτό είμαι εδώ. Θα δείξει ο χρόνος ποιος είναι περαστικός από όλους μας εδώ μέσα”. Σε αυτό το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση εξομαλύνθηκε.
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο