Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Λουίς Γκαρσία: Ήρθα σε μεγάλη ομάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παρουσιάστηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό και εμφανίστηκε ευτυχισμένος με τη νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά του.

Ο Δημήτρης Γόντικας καλωσόρισε το νέο απόκτημα των “πράσινων” και ο Λουίς Γκαρσία υποσχέθηκε τίτλους:

“Μετά τον περασμένο χρόνο που ήταν πολύ κακός για εμένα καθώς δεν είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ αρκετές φορές, μου εμφανίστηκε η ευκαιρία του Παναθηναϊκού, μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής ομάδας.

Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι οι τίτλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός που δίνει πάλι την ευκαιρία να κερδίσω τίτλους. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω. 

Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα για τους οπαδούς. Ξέρω ότι στηρίζουν πολύ την ομάδα. Και είναι καλό για κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα. Μόνο να συνεχίσουν να μας στηρίζουν για τι ένας ποδοσφαιριστής το χρειάζεται αυτό.

Ασφαλώς και έχω μιλήσει με τον Τζιμπρίλ και τον Γιούρκα, αλλά γενικά έχω εικόνα για τον ΠΑΟ και από παιχνίδια που γίνονται στην Ελλάδα. Γνωρίζω τον ΠΑΟ που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟ είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Μου αρέσει να παίζω σε όλες τις θέσεις από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Είναι επιλογή προπονητή. Συνήθως έπαιζα πίσω από τον επιθετικό που έχω την ευκαιρία κινήσεων αι χώρου. Ίσως να είναι η καλύτερη θέση για εμένα. Αλλά το σημαντικό είναι να βοηθήσεις την ομάδα σου, από όποια θέση σου ζητήσει ο προπονητής σου.

Αυτό που είναι δεδομένο, είναι πως θέλω να δουλέψω σκληρά για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Αργότερα θα ήταν ευχάριστο να συνεχίσω. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να δουλέψω, να είμαι έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε