Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Λούκας: Ήρθα για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει εν όψει της νέας σεζόν, μίλησε το μεταγραφικό απόκτημα της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, κατά την άφιξη του στην Ελλάδα.
Ο Κεϊλίν Λούκας δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, έθεσε σαν στόχο το πρωτάθλημα, ενώ θέλησε να καθησυχάσει τους οπαδούς των Πειραιωτών, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πέρυσι!
 
“Νιώθω πολύ καλά που ήρθα στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ μακριά από τις ΗΠΑ και είμαι πολύ χαρούμενος. Σέβομαι την ομάδα. Ο ατζέντης μου έκανε πολύ καλή δουλειά. Μου είπε για αυτή την πρόταση, την εξετάσαμε και αποφάσισα να υπογράψω στον Ολυμπιακό”, ανέφερε αρχικά ο 22χρονος γκαρντ.
 
Ερωτηθείς για τους “ερυθρόλευκους”, φάνηκε αρκετά ενημερωμένος: “Είναι εκπληκτική ομάδα, έχει προπονητή που ανήκει στο “Hall of fame” και είχε πολύ καλούς γκαρντ, όπως τον Τεόντοσιτς που ήταν MVP της περσινής σεζόν και τον Παπαλουκά”.
 
Όσον αφορά τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα: “Ο ρόλος μου είναι να έρθω εδώ, να παίξω σκληρά, να δώσω ενέργεια και να βοηθήσω την ομάδα. Μπορώ να παίξω καλή άμυνα και να είμαι ανταγωνιστικός. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω πρωτάθλημα. Παίζαμε και στο Μίσιγκαν pick ‘n roll. Θα συνηθίσω τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και στην άμυνα”.
 
Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε καθησυχαστικός για τους τραυματισμούς που είχε πριν από δύο χρόνια: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επέστρεψα και είμαι 110% έτοιμος. Δουλεύω σκληρά σε όλη μου τη ζωή και αυτό θα κάνω και εδώ”.

Καταλήγοντας, ο Λούκας αναφέρθηκε την προοπτική του ΝΒΑ: “Αυτή τη στιγμή θέλω να συγκεντρωθώ στον Ολυμπιακό και έπειτα να κοιτάξω προς τα εκεί”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε