Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Λούκας: “Θα ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό”

O Βραζιλιάνος αμυντικός έχει προταθεί στον Ολυμπιακό

Ο 23χρονος αμυντικός της Λίβερπουλ μίλησε με τον Ριέρα και του εκμυστηρεύτηκε ότι θα “καλοβλέπει” το ενδεχόμενο να έρθει στον Πειραιά. Προτάθηκε ο Ρόκε Σάντα Κρούζ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο Λούκας Πεζίνι Λέιβα, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον σύλλογο του Πειραιά, μίλησε τηλεφωνικά με τον πρώην πλέον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Άλμπερτ Ριέρα και θέλησε να μάθει τα πάντα για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

“Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί στο παρελθόν για μένα. Αν ενδιαφερθούν ξανά, θα ήθελα πολύ να παίξουμε ξανά μαζί στην ελληνική ομάδα”, φέρεται να είπε στον Ισπανό, ο 23χρονος Βραζιλιάνος.

Στον Ολυμπιακό πάντως, έχουν ξεκαθαρίσει πως το κεφάλαιο μεταγραφές θα ανοίξει και πάλι μετά τις αναμετρήσεις της ομάδας με την Μακάμπι. Αν πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» κινηθούν για την απόκτηση του Λούκας γνωρίζουν ότι το κόστος μιας τέτοιας μεταγραφής θα είναι αντίστοιχο με αυτό της περίπτωσης του Ριέρα.

Ταυτόχρονα υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος είναι πιθανό να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

Ο διεθνής Παραγουανός επιθετικός, Ρόκε Σάντα Κρούζ, προτάθηκε για δανεικός

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη όνομα για το οποίο έχει φτάσει πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού, είναι αυτό του Ρόκε Σάντα Κρούζ.

Ο Παραγουανός επιθετικός, έχει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Σίτι ως το 2013, αλλά προτάθηκε στους “ερυθρόλευκους” με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Η αγγλική ομάδα, ζητά 500.000 ευρώ και το η αμοιβή του 28χρονου “αγγίζει” το 1,5 εκατομμύριο, σε ετήσια βάση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε