Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

“Λύγισε” τη Μάλαγα ο Παναθηναϊκός – Πάλι άτυχος ο Διαμαντίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έκανε τα… εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στο ΟΑΚΑ της Ουνικάχα Μάλαγα με 77-73. MVP ο Γκιστ με 17 π. – Με διάστρεμα αποχώρησε λίγο πριν το τέλος ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Ο Παναθηναϊκός “ίδρωσε” για ένα ακόμα ματς στο TOP-16, αλλά τελικά πέτυχε τη δεύτερη νίκη του, επικρατώντας με σκορ 77-73 της Μάλαγα και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Τζέιμς Γκιστ “εκτέλεσε” την πρώην ομάδα του, με δύο τρίποντα στο τελευταία 5λεπτο, ενώ πέτυχε συνολικά 17 π. Σημαντική ήταν και η βοήθεια του Μπανκς που σημείωσε 14 πόντους τους 11 στο τρίτο 10λεπτο. Για την Μάλαγα κορυφαίος ήταν ο Κάλογουεϊ με 14 ενώ από 11 είχαν ο Σίμον, ο Πάνκο και ο Ζόριτς.

Η νίκη ήρθε όπως κόντρα στη Ζαλγκίρις, αφού επιτεύχθηκε χωρίς τον Διαμαντίδη που αποχώρησε τραυματίας. Ο αρχηγός των “πρασίνων” αποχώρησε τραυματίας, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο.

Αυτός είναι ο τρίτος φετινός τραυματισμός του “3D”, που ήταν τόσο εκνευρισμένος με αυτή την εξέλιξη, με αποτέλεσμα να σκίσει τη φανέλα του! Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να στηρίξουν ψυχολογικά τον αρχηγό, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε