Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λύμπε: Μένει ένα ραντεβού ακόμη για την επιστροφή μου στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με δηλώσεις του προανήγγειλε ουσιαστικά την επιστροφή του στην ΑΕΚ αφού αυτό που απομένει είναι το τελικό ραντεβού με τον Στάυρο Αδαμίδη.

Ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μίλησε στην “Ενωσήτικη Αυτοκρατορία” και δήλωσε έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή:

Έχω πει ότι δεν κάνω σχέδια και ότι δεν προγραμματίζω τίποτα από εδώ και πέρα. Συναντήθηκα με τον κύριο Αδαμίδη και η αλήθεια είναι ότι πλέον σκέφτομαι πιο σοβαρά από ότι πριν να επιστρέψω. Είχα πει ότι δύσκολα θα γυρίσω στην Ελλάδα, αλλά αυτό πλέον δεν ισχύει. Το σκέφτομαι. Εχουμε προγραμματίσει με τον κύριο Αδαμίδη ακόμα ένα ραντεβού που θα γίνει το προσεχές διάστημα για να τελειώνουμε. Μάλλον τις επόμενες εβδομάδες.

Εμεινα πολύ ικανοποιημένος. Είναι ένα πολύ καλό πλάνο για το ποδόσφαιρο και μακάρι να βρει τρόπο να το εφαρμόσει. Θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι έτσι πρέπει να λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες και ένα πλάνο σαν του κύριου Αδαμίδη είναι εφάμιλλο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Αν υλοποιηθεί θα είναι θετικό για την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος μου είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει και να συζητήσουμε για την ΑΕΚ. Του είπα ότι δεν μιλάω για τέτοια πράγματα από το τηλέφωνο. Ταξίδεψε εδώ για να με δει και αυτό λέει πολλά. Ακουσα αυτά που είχε να μου πει, του είπα και εγώ κάποια πράγματα και σύντομα θα τα πούμε ξανά.”

Ο Μεσσήνιος επιθετικός μίλησε για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: 

“Δουλέψαμε έξι μήνες μαζί με τον κύριο Μπάγεβιτς την σεζόν 2003/04. Δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω πολύ καλά για να έχω ολοκληρωμένη άποψη για αυτόν. Και δεν θα ήθελα να μιλήσω για την τωρινή παρουσία του στην ΑΕΚ. Πάντως και τότε και τώρα μπορώ να πω ότι δουλεύει κάτω από δύσκολες συνθήκες στην ΑΕΚ», ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει αντίθεσή του με τη διεξαγωγή των πλέι οφ, τονίζοντας όμως για τον εφετινό θεσμό: «ΑΕΚ οφείλει να είναι σοβαρή σε αυτά τα ματς. Έτσι όπως είδα το πρόγραμμα της είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το ίδιο ισχύει και για το άλλο ζευγάρι και το αποτέλεσμα. Θα κριθούν πολλά την πρώτη αγωνιστική.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε