Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Λυμπερόπουλος και Μάκος… βοηθούν την ΑΕΚ στο “44”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

 Η πρόκριση της Εθνικής στους “8” του Euro και η περαιτέρω παραμονή των δυο παικτών στην αποστολή της Γαλανόλευκης μεταφράζεται το λιγότερο σε 510.000 ευρώ “αποζημίωση” από την ΟΥΕΦΑ -ποσό που μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην εξόφληση της δόσης του άρθρου 44.

 Η ΑΕΚ -όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν παίκτες στο Euro- γνώριζε εξαρχής πως η παραμονή καθενός απ’ αυτούς τους δυο στην αποστολή της Εθνικής, πριμοδοτείται με 7.500 ευρώ ημερησίως.

Άρα, η ΠΑΕ βάζει καθημερινά στα ταμεία της το ποσό των 15.000 από τους δύο παίκτες της, με τους υπολογισμούς να ξεκινούν από τις 22 Μαΐου (τότε άρχισε η προετοιμασία). Το ποσό μέχρι και το τέλος των ομίλων του Euro υπολογίζεται στις 435.000 ευρώ για τους δύο “κιτρινόμαυρους”.

Μετά πρόκριση της Ελλάδας, η παρουσία των δύο ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην Εθνική παρατείνεται κατά 5 ημέρες. Κάτι που σημαίνει ότι το ποσό αυξάνεται κατά 75.000 ευρώ, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό πλέον να είναι στις 510.000 ευρώ! Και αν συνεχίσει η εθνική και άλλο, το ποσό θα αυξηθεί περισσότερο με τις ημέρες να πολλαπλασιάζονται επί 15.000 ευρώ.

Αυτές οι 510.000 ευρώ μπορούν να αποδειχθούν κάτι παραπάνω από… φιλί ζωής για την Ένωση. Όχι μόνο διότι συμπληρώνουν κάτι λιγότερο απ’ τα μισά που χρειάζεται επειγόντως (1,25 εκατ. ευρώ) για το άρθρο 44. Αλλά και διότι θα έρθουν… ακριβώς πάνω στην ώρα, μία εβδομάδα δηλαδή μετά τη λήξη του Euro -την ίδια ακριβώς που λήγει η προθεσμία (στις 7 Ιουλίου) για την καταβολή της δόσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε