Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Λυτρωτής” ο Φραγκουλάκης – Καθάρισε… στο τέλος ο Αστέρας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά κατάφερε να πάρει τελικά την εντός έδρας νίκη (1-0) χάρις το τέρμα του Φραγκουλάκη (87′), οκτώ λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα! Με το αποτέλεσμα αυτό οι Αρκάδες επέστρεψαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα

Κακό το πρώτο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες, που δεν κατάφεραν να πιάσουν καλό ρυθμό και να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει την πρωτοβουλία στα πρώτα λεπτά χωρίς όμως να φανεί απειλητικός, ενώ ο Λεβαδειακός προσπάθησε στη συνέχεια να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να κάνει κάτι καλύτερο πέρα από κάποια ακίνδυνα μακρινά σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας βελτιώθηκε αισθητά, κυκλοφόρησε πολύ ωραία την μπάλα και ειδικότερα από την ώρα που πέρασε στην αναμέτρηση ο Κοντοές (ντεμπούτο για τον Έλληνα αμυντικό, που αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή). Ο Λεβαδειακός συνέχισε να έχει παθητικό ρόλο και το πλήρωσε στο 87’, με το τέρμα του Φραγκουλάκη.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Κάφα (59’ Κοντοές), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Καλαντζής (31’ Λέντσε), Ναβάρο (79’ Φραγκουλάκης). 

Στον πάγκο: Μπαντής, Φορμίκα, Γιαλούσης, Σέτι. 

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τζάκσον, Λισγάρας, Γεωργίου (90’ Μπουμάλ), Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ροζέριο, Καγεχόν (46’ Ρομέου), Ακόστα (81’ Μαχαίρας), Πόι. 

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Μαχαίρας, Μίλιεβιτς, Νικολακάκης, Κουτσόπουλος. 

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) 
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής) 
Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε