Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

M.Bαρβιτσιώτης: Εωλα επιχειρήματα του Δήμου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

M.Bαρβιτσιώτης: Εωλα επιχειρήματα του Δήμου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με επίσημη δήλωση του στηριξε το σχέδιο της ΑΕΚ για την ανέγερση της “Αγιάς Σοφιάς”, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης, με τη δήλωση του επικρίνει την καθυστέρηση του Δήμου και την στάση του απέναντι στο έργο αυτό.

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου του:

«Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην κατασκευή του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού της Α.Ε.Κ.»

Την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην κατασκευή του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού της Α.Ε.Κ., αναδεικνύει με Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Υπεύθυνος του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρει ότι η κατασκευή αθλητικής στέγης για το ποδοσφαιρικό τμήμα της “Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως” (Α.Ε.Κ.) στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, πέραν από πάγιο αίτημα ενός από τα πλέον ιστορικά αθλητικά σωματεία της χώρας μας, σηματοδοτεί, επιπρόσθετα, έναν σημαντικό πυλώνα αναπτυξιακής προοπτικής όχι μόνο για την τοπική κοινωνία, αλλά και για όλη την Αττική. «Ωστόσο», τονίζει χαρακτηριστικά, «η συγκεκριμένη επένδυση σήμερα καθυστερεί αδικαιολόγητα, κινδυνεύοντας να ακολουθήσει και αυτή τη συνήθη μοίρα των μεγάλων επενδύσεων που ακυρώθηκαν στη χώρα μας, όπως το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, συνεχίζοντας τη θλιβερή παράδοση της χώρας μας, που, διαχρονικά, αντί της ανάπτυξης, επέλεγε την προσκόλληση στη γραφειοκρατία».

Όπως υπογραμμίζει ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, παρότι έχουν ξεπερασθεί όλα τα νομικά και θεσμικά εμπόδια, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αρνείται ακόμα και τώρα να υπογράψει την υψομετρική μελέτη που απαιτείται για την ανέγερση του γηπέδου. «Με τα έωλα επιχειρήματα που προβάλλει διαρκώς για να αιτιολογήσει τη στάση του, όχι μόνο ακροβατεί σήμερα στα όρια της νομιμότητας, αλλά και αποστερεί από τους δημότες του ένα έργο πνοής για τις επόμενες γενεές», καταλήγει συγκεκριμένα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε