Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Μα δεν τελειώσαμε… τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή εξακολουθούν να βγάζουν ανακοινώσεις με αποδέκτη τον Αντώνη Ρέμο, χρησιμοποιώντας στίχους από μεγάλες επιτυχίες του γνωστού τραγουδιστή.

Η αυτόνομη Θύρα 10 γνωστοποίησε ότι η προγραμματισμένη συγκέντρωση έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος στη Θεσσαλονίκη, αναβλήθηκε διότι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε σε συμβιβασμό, καταβάλλοντας 200.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Πάντως οι οργανωμένοι φίλαθλοι του γηραιού με το υστερόγραφό τους ουσιαστικά προειδοποιούν τον Αντώνη Ρέμο ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να πληρώσει όλα τα χρέη.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων:

“Από την ημέρα κατά την οποία ανακοινώσαμε τη χθεσινή συγκέντρωση στο Ιβανώφειο, έγιναν πολλά τα οποία μοιραστήκαμε με όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, αλλά θα θέλαμε να τα αναφέρουμε και δημοσίως.

Αρχικά πρέπει να πούμε ότι σκοπός αυτής της κινητοποίησης εξ’ αρχής δεν ήταν η εκδίκηση προς το πρόσωπο του «μεγαλομετόχου» αλλά η όσο γίνεται μεγαλύτερη πίεση προς αυτόν έτσι ώστε να πληρώσει τα χρέη που άφησε. Τη συγκεκριμένη μας θέση την είχαμε εκφράσει από την πρώτη στιγμή στο κοντινό περιβάλλον του.

Λίγες ώρες πριν τη συγκέντρωση ο «μεγαλομέτοχος», μέσω τρίτου, πρότεινε μια συμβιβαστική λύση. Θα κατέθετε 200.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ με αντάλλαγμα να μην υπάρξει καμιά οργανωμένη μορφή διαμαρτυρίας στο κέντρο που εμφανίζεται.

Συναισθανόμενοι το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής αποφασίσαμε να δεχτούμε αυτή τη συμφωνία.

Θεωρούμε ότι έστω και με αυτό τον τρόπο, ο «μεγαλομέτοχος» κάνει μια αρχή όσον αφορά την ολοκληρωτική αποπληρωμή των χρεών του.

Ίσως θα ήταν καλό, μιας και ξέρουμε ότι θα διαβάσει αυτές τις γραμμές, να αναλογιστεί τι έκανε λάθος και πρέπει να πληρώνει για να έρχεται να τραγουδά στην πόλη του και να το διορθώσει το γρηγορότερο δυνατόν.

Κατανοούμε την οργή του κόσμου προς το πρόσωπο του μεγαλομετόχου την οποία σίγουρα θα ήθελε να την εκφράσει εκ του σύνεγγυς, κατανοούμε όμως και την τεράστια ανάγκη για χρήματα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Ξέραμε εξ’ αρχής ότι η απόφαση θα ήταν δύσκολη, ξέραμε ότι για ακόμα μια φορά έρχονται αντιμέτωπα το συναίσθημα με τη λογική. Με ανάμικτα συναισθήματα λοιπόν επιλέξαμε το καλό του Ηρακλή και όχι το καλό του συνδέσμου.

ΥΓ: Μα δε τελειώσαμε… τον χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε!.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε