Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαϊστόροβιτς: Έχω ζήσει πολύ χειρότερα πράγματα στην Ελλάδα

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Σέλτικ, αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο ντέρμπι με τη Ρέιντζερς, θυμήθηκε το πέρασμα του από την Ελλάδα, τονίζοντας πως εδώ έζησε… χειρότερα περιστατικά
Το τελευταίο “Old Firm” μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με 3 κόκκινες κάρτες και 13 κίτρινες να βγαίνουν από το τσεπάκι του διαιτητή.
 
Πάντως ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δεν έδωσε και μεγάλη σημασία στα επεισόδια, αφού όπως τόνισε σε δηλώσεις του, στην Ελλάδα έχει βιώσει πιο σκληρές καταστάσεις.
 
Δεν έχω ξοδέψει καθόλου ενέργεια για να σκεφτώ αυτό που έγινε. Παίξαμε τον αγώνα με τη Ρέιντζερς, τον κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικότερος. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν μετά το παιχνίδι δεν με ενδιαφέρουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ, για να προσθέσει:
 
Δεν έδωσα πολλή σημασία στα επεισόδια που έγιναν μέσα στο γήπεδο. Έχω ζήσει πολύ χειρότερα πράγματα στην Ελλάδα όπου τα ντέρμπι ήταν πάντα κάτι το ξεχωριστό.Το ίδιο ισχύει και για το Old Firm. Έχεις όλα τα συστατικά, αλλά αυτό είναι απλά μέρος του παιχνιδιού”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε