Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΜακΚολ:Η πίεση στον Παναθηναϊκό λόγω των οικονομικών προβλημάτων του

ΜακΚολ:Η πίεση στον Παναθηναϊκό λόγω των οικονομικών προβλημάτων του

Ο προπονητής της Μάδεργουελ αναφέρθηκε εκτενώς στα οικονομικά προβλήματα των “πράσινων” που καθιστούν απαραίτητη την πρόκριση τους στην επόμενη φάση.

Ο Στιούαρτ ΜακΚόλ ξόδεψε μεγάλο μέρος της συνέντευξης Τύπου του ενόψει του πρώτου αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ κόντα στον Παναθηναϊκό στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί στους “πράσινους”.

Ο τεχνικός των Σκοτσέζων τόνισε ότι δεν σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς.

“Αν ακούσει κανείς τι λέγεται στο στρατόπεδο των αντιπάλων μας, θα καταλάβετε πως η πίεση βαραίνει αυτούς, ο καθένας αναμένει να περάσουν στην επόμενη φάση και δικαίως συμβαίνει αυτό. Όμως νομίζω πως υπάρχει πίεση στον Παναθηναϊκό λόγω της οικονομικής κατάστασης. Αν ακούσετε κάποιες ιστορίες που βγαίνουν για το σύλλογο τους, ακούγεται πραγματικά σαν να βρίσκονται σε απελπισία.

Θα ήταν φανταστικό από οικονομικής πλευράς, αν τα καταφέρναμε. Δεν ξέρω, αν είναι αλήθεια, αλλά είδα τον κύριο Μπουμσόνγκ σε δηλώσεις του να λέει πως έχουν πολλούς μήνες να πληρωθούν.

Δεν πρέπει να είμαστε αφελείς, αφού παίζουμε απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα, αλλά την προσπάθεια μας για την πρόκριση θα την κάνουμε. Για να έχουμε ελπίδες στην Αθήνα θα πρέπει στην έδρα μας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν θα παρατάξω την ομάδα μόνο με αμυντικούς προσανατολισμούς, αφού θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στην επίθεση.”

Με τηλεοπτική κάλυψη τα Μάδεργουελ-Παναθηναϊκός και Μπνέι Γεχούντα-ΠΑΟΚ

Ετοιμάζει αγωγή κατά του Τσάκα ο Αλαφούζος

Ο Τσάκας επιστρέφει και “επιτίθεται” στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Μπουμσόνγκ: Έχουμε πραγματικά ανάγκη την πρόκριση

“Ανοιχτό” παραμένει του Κουίνσι

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε