Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάκος: Να αλλάξει σελίδα η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Κατά την αναχώρηση των κιτρινόμαυρων για το Γκρατς, ο μέσος των “κιτρινόμαυρων” παραδέχθηκε την φετινή ευρωπαϊκή επιτυχία, ενώ τόνισε πως είναι σημαντικός να μπει ένας νέος επενδυτής στην “Ένωση”.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγόρης Μάκος στο αεροδρόμιο, λίγο πριν πετάξει η αποστολή της ΑΕΚ για την Αυστρία:
 
«Το πιο σημαντικό είναι πως στο τελευταίο παιχνίδι πάμε με λίγους και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι σημαντικό τόσο γι αυτούς, όσο και για εμένα να αγωνιστούμε σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό ματς. Εχουμε κάνει κακή πορεία φέτος, αποτύχαμε, καθώς δεν έχουμε κατακτήσει κάποιο βαθμό. Πάμε εκεί για τους πρώτους μας βαθμούς, για τη νίκη. Το σημαντικό είναι πως είμαστε μέσα και στους δύο στόχους μας στην Ελλάδα. Είχε χρόνια η ομάδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Πάμε στην Αυστρία με νέα παιδιά, αλλά όπως έδειξαν με την Αντερλεχτ μπορούν να αντεπεξέλθουν. Όλα είναι πιθανά σε αυτό το παιχνίδι, καθώς όλοι θέλουν να δείξουν πως αξίζουν στην ΑΕΚ. Είναι αδιάφορη η Στουρμ και συνήθως όταν είναι αδιάφορες βαθμολογικά και οι δύο ομάδες γίνονται ωραία ματς».
 
Για τα οικονομικά προβλήματα και τον υποψήφιο επενδυτή:
 
«Την Κυριακή έχουμε κρίσιμο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και δεν θέλω να ασχοληθώ με εξωαγνωστικά θέματα. Ωστόσο είναι σημαντικό να υπάρξει μία μεγάλη λύση διοικητικά και όχι απλά να μπουν κάποια χρήματα στο λογαριασμό μας. Χρειάζεται να μπει ένας επενδυτής στην ομάδα και να βάλει χρήματα. Είναι σημαντικό να αλλάξει η ΑΕΚ σελίδα. Να βρεθεί μία σημαντική λύση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε