Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάκος: Όλοι ξέρουμε την κρισιμότητα της πρεμιέρας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο μέσος της ΑΕΚ τόνισε πως οι διεθνείς είναι συνειδητοποιημένοι, όσον αφορά την κρισιμότητα του εναρκτήριου αγώνα με την Πολωνία, εξέφρασε την πίστη του πως η Γαλανόλευκη θα πάρει θετικό αποτέλεσμα, ενώ πρόσθεσε ότι σε περίπτωση ήττας, θα χρειαστεί αναπροσαρμογή των στόχων.

Τα όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Μάκος στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης:

Για την κλήση του στην Εθνική και τη συμμετοχή του σε μια μεγάλη διοργάνωση: 

«Κάθε παίκτης που είναι σε νεαρή ηλικία θα ήθελε να συμμετέχει σε μία μεγάλη διοργάνωση. Πριν δύο χρόνια δεν κατάφερα να είμαι παρών στο Μουντιάλ, αλλά φέτος είμαι. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ κι ελπίζω να της φέρω γούρι». 

Για το παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία: 

«Η μόνη ανησυχία είναι να μην έρθει η νίκη στην πρεμιέρα. Όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, όλα τα παιδιά ξέρουν την κρισιμότητα του πρώτου παιχνιδιού και πιστεύω πως θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Αν υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα, δεν θα λειτουργήσει καλά για μας και θα πρέπει να διαφοροποιήσουμε τη σκέψη μας για τη συνέχεια». 

Για την κούραση των διεθνών και τις επιπτώσεις της: 

«Ήταν μία δύσκολη κι επίπονη σεζόν, ειδικά για μας που παίξαμε και στα πλέι οφ. Όμως από τη στιγμή που ενσωματωθήκαμε στην Εθνική προσπαθούμε να δίνουμε το 100% για να είμαστε έτοιμοι και στη διάθεση του προπονητή ανά πάσα στιγμή. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση, καθώς έχουν προηγηθεί πολλοί αγώνες. Μέρα με τη μέρα ο προπονητής έχει φτιάξει έτσι το πρόγραμμα, ώστε να επανέλθουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Όσο πλησιάζουμε στην πρεμιέρα θα είμαστε και καλύτερα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε