Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μακούν υπό προϋποθέσεις, Σκόνδρας με… τα χίλια

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ολυμπιακός και Μακούν επιθυμούν να ανανεώσουν την συνεργασία τους, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις της η Άστον Βίλα. Φαβορί ο Σκόνδρας για το δεξί άκρο της άμυνας.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να λένε πως οι συζητήσεις για μετεγγραφές και ανανεώσεις θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει προγραμματισμός. Σύμφωνα με την “ερυθρόλευκη” ατζέντα προτεραιότητα αποτελεί το θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε. Από την κατάληξη της υπόθεσης αυτής εξαρτώνται σχεδόν τα πάντα, καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα λόγω του Βάσκου .

Από κει και πέρα, εκτός από την σχεδόν δεδομένη ανανέωση της συνεργασίας με τον Μέλμπεργκ, αλλά και την πρόταση που θα γίνει στον Ιμπαγάσα, θεωρείται σίγουρο πως θα γίνει πρόταση στην Άστον Βίλα για την απόκτηση του Ζαν Μακούν. Ο Καμερουνέζος μέσος έχει βρει ξανά τον εαυτό του στην Ελλάδα και θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, γεγονός που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι “ερυθρόλευκοι” στην προσπάθεια να ρίξουν την οψιόν αγοράς της Άστον Βίλα από τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά την εγχώρια αγορά μετά την δεδομένη μετακίνηση του Σιόβα από τον Πανιώνιο, είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση και για την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα από τον Ατρόμητο.

Η μετακίνηση του Μανιάτη στα χαφ αλλά και το γεγονός πως ο Μοντέστο (αν μείνει) χρησιμοποιείται και αυτός κυρίως στον άξονα, δημιουργούν την ανάγκη για απόκτηση δεξιού μπακ. Ο άσος του Ατρομήτου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική χρονιά, ενώ και οι σχέσεις του Ολυμπιακού είναι πολύ καλές μετά τις συμφωνίες για Μήτρογλου και Τάτο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε