Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαλεζάς: Δύο νίκες και πλησιάζουμε στη… Βραζιλία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διεθνής αμυντικός τη Φορτούνα Ντίσελντορφ μίλησε για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία και τόνισε πως με έξι βαθμούς ο στόχος της πρόκρισης στα τελικά της Βραζιλίας γίνεται ακόμη πιο εφικτός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Μαλεζά στην ΟΠΑΠ TV:

Για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία: “Είναι πολύ σημαντικά ματς. Αν πάρουμε τους έξι βαθμούς τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε στα τελικά της Βραζιλίας. Αλλά σε αυτή τη φάση αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Βοσνία, μια πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. Το σημαντικό είναι να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά”.

Για τους ποδοσφαιριστές της Βοσνίας, όπως οι Τζέκο και Ιμπίσεβιτς: “Γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές της Βοσνίας. Αλλά αν επικεντρωθούμε μόνο σε αυτούς τους παίκτες θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα κάποιοι άλλοι. Η Βοσνία έχει αυτό το προτέρημα. Δεν έχει ένα καλό ποδοσφαιριστή, αλλά είναι καλή ομάδα”.

Για το αν έχει αρχίσει να διαβάζει το παιχνίδι της Βοσνίας: “Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει η καθαρή σκέψη για να διαβάσεις το παιχνίδι την ώρα που γίνεται. Ό,τι και να γίνεται στο παιχνίδι, ό,τι και να βλέπουμε στο βίντεο δεν αρκεί. Αυτό που παίζει μεγάλο ρόλο είναι το καθαρό μυαλό την ώρα του αγώνα”.

Για το βαθμό ετοιμότητας του, από τη στιγμή που είναι εκτός πλάνων ο Κυριάκος Παπαδόπουλος: “Το αν θα παίξω είναι επιλογή του προπονητή. Αυτός αποφασίζει για το ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Και οι 23 ποδοσφαιριστές που είμαστε εδώ και νοιώθουμε και είμαστε έτοιμοι.”

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο “Γ. Καραϊσκάκης”: “Θέλω να δω ένα γήπεδο όπως πάντα. Με τον κόσμο να μας βοηθάει, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ένα φανατικό κοινό που θα μας ωθήσει στη νίκη.”

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το γερμανικό πρωτάθλημα: “Πέρασα πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Είναι καλό όμως για κάθε ποδοσφαιριστή να αρπάζει την ευκαιρία για το εξωτερικό. Στο γερμανικό πρωτάθλημα μου δίνεται η ευκαιρία να βελτιωθώ και να ζήσω διαφορετικές εμπειρίες.”

Για όσα τον συναρπάζουν στη μπουντεσλίγκα: “Τα γεμάτα γήπεδα. Για έναν ποδοσφαιριστή είναι ότι σημαντικότερο να παίζει σε γήπεδα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις. Είναι ό,τι καλύτερο θα ήθελε ένας αθλητής.”

Για το αν θα έμενε εκεί για πάντα: “Θέλω να ζήσω αυτή τη χρονιά με τη Φορτούνα και μακάρι να μπορέσω να περάσω όσα πιο πολλά χρόνια μπορώ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε