Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μανιάτης: “Καλύτερος ο Ολυμπιακός από την Άντερλεχτ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί στις αναμετρήσεις με την Άντερλεχτ ο Γιάννης Μανιάτης.  Ο μέσος της Σταντάρ Λιέγης, μιλώντας σε βελγικό μέσο, τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν καλύτερη ομάδα.

“Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατή και πιο γεμάτη ομάδα από την Άντερλεχτ. Σε τέτοιους αγώνες, βέβαια, παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες . Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν απειλείται πλέον και έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Είναι αβαντάζ που έχει τον δεύτερο αγώνα στον Πειραιά” ανέφερε ο Μανιάτης στο anderlecht-online.be και πρόσθεσε για την αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με την Άντερλεχτ, αλλά και για τα παιχνίδια με τη Μπριζ.

“Είναι ένα παιχνίδι που ανυπομονώ να ζήσω. Και στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλες αντιπαλότητες στα κλασικά ντέρμπι. Έχω αγωνιστεί στο Άστριντ Παρκ με τον Ολυμπιακό και μάλιστα είχαμε νικήσει 3-0, άρα έχω καλές αναμνήσεις. Δε πιστεύω πως οι αντίπαλοι μας θα είναι κουρασμένοι από τους αγώνες του Europa League κόντρα στον Ολυμπιακό. Ίσως τους κάνει και καλό στο ρυθμό για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολο αγώνα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε