Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μανωλάς: “Η Ρόμα αποφασίζει για το μέλλον μου”

Μανωλάς: “Η Ρόμα αποφασίζει για το μέλλον μου”

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, τον πιο δύσκολο γρίφο που καλείται να λύσει η Ρόμα. Η Ιντερ έχει τον κορυφαίο Ελληνα αμυντικό των “τζιαλορόσι” ως πρώτη επιλογή, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των μεγάλων συλλόγων της Premier League, όπως επείσης και την απόφαση των “Ρωμαίων” να τον κρατήσουν κοντά τους.

Ο Ελληνας αμυντικός αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά. Ο ίδιος πέταξε το… μπαλάκι της απόφασης στη διοίκηση της Ρόμα: “Η απόφαση για το μέλλον μου ανήκει αποκλειστικά στη Ρόμα. Αν θέλει να με πουλήσει, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ”, τόνισε ο διεθνής άσος και στη συνέχεια μίλησε για τη Ρόμα και το υπόλοιπο της φετινής σεζόν:

“Είναι δύσκολο να πούμε ότι κυνηγάμε το πρωτάθλημα γιατί η Γιουβέντους είναι τρομερά δυνατή και δύσκολα χάνει βαθμούς. Στόχος μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχουμε κι έναν σημαντικό επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στη Λάτσιο. Μπορούμε να γυρίσουμε το εις βάρος μας 2-0 από το πρώτο ματς, αρκεί να είμαστε δυνατοί και να το αποδείξουμε στο γήπεδο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε