Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μανωλάς: Στη διοίκηση της ΑΕΚ δεν υπάρχει σοβαρότητα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρώην γενικός αρχηγός της “Ένωσης” αναφέρθηκε στον τρόπο διοίκησης της ομάδας, στον Γκρέταρσον και στα πολλά χρέη.

Ο Στέλιος Μανωλάς με δηλώσεις στον “Sentra 103,3” ήταν χείμαρρος μιλώντας για όλους για όλα.

 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
“Εγώ προσωπικά δεν βλέπω νέα διοίκηση. Ο Πίσω από τον Αδαμίδη είναι ο Παπάς. Από την παραίτηση του Ντέμη Νικολαϊδή δημιουργήθηκαν προβλήματα, τα οποία δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα, που είναι το παραγωγικό κομμάτι του όλου οικοδομήματος της ΑΕΚ.
Δεν υπάρχει σοβαρότητα στον τρόπο που διοικείται η ΑΕΚ. Ξαφνικά ακούμε για τον Γκρέταρσον ότι έρχεται να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα. Μετά λένε ότι ο Ενσαλίβα μένει κι ανανεώνει και μετά από δυο μέρες φεύγει για άλλη ομάδα!
Η ΑΕΚ χρωστάει πολλά και οι συγκυρίες την φέρνουν εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης να χρωστάει πολλά. Θέλει λοιπόν οργάνωση για να δουλεύουν όλα σωστά, ίδια φιλοσοφία και κοινό όραμα. Και πάνω απ’ όλα θέλει ικανότητα. Εφόσον οι άλλοι έχουν λεφτά και παίρνουν παίκτες, εμείς θα πρέπει να έχουμε ικανότητα να βρούμε φτηνότερους ή να έχουν ακαδημία να βγάζει παίκτες.
Σίγουρα οι παίκτες επηρεάζονται, διαβάζουν, πληροφορούνται. Είναι επαγγελματίες. Οι περισσότεροι είναι ξένοι κι έρχονται εδώ για να δουλέψουν. Παντού υπάρχουν αυτά τα προβλήματα και σε πολλές χώρες. Το θέμα είναι πως θα τα ελέγξεις.
Αν εξαιρέσουμε το γερμανικό πρωτάθλημα, όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι βουτηγμένο στα χρέη. Η ΑΕΚ μετά το 2004 που μπήκε στο άρθρο 44, μπήκαν 7-8 άνθρωποι με επικεφαλής τον Ντέμη για να βοηθήσουν. Παρότι είχε χαμηλό μπάτζετ πήγαινε καλά, αλλά με μια κακή χρονιά όλο αυτό το πρότζεκτ κατέρρευσε. Κι αναγκάστηκαν αυτοί οι παράγοντες που έμειναν να μπουν μπροστά από το πουθενά, ενώ δεν είχαν άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο.
Παραιτήθηκα γιατί δεν μπορούσα να δεχτώ ότι 10 από τους 11 παίκτες της ΑΕΚ είναι ξένοι, όταν εγώ έχω ξεκινήσει από τις ακαδημίες. Η ΑΕΚ πρέπει να πρωταγωνιστεί. Κι αυτό που έλεγε ο Ντέμης ότι το πρωτάθλημα είναι εφήμερη η χαρά κι όποιος θέλει να πάρει πρωτάθλημα να αλλάξει ομάδα δεν είναι σοβαρό”.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε