Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Μαντούκα: Μας είχαν για τελευταίους

Μαντούκα: Μας είχαν για τελευταίους
Ο χρυσός σκόρερ του ΑΠΟΕΛ στην αναμέτρηση με την Πόρτο μίλησε για εκπληκτική πορεία της κυπριακής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Μαντούκα στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-Για την επιτυχία του ΑΠΟΕΛ:
«Πάμε βήμα-βήμα, πιστεύουμε τον εαυτό μας και την ομάδα και προχωράμε κοιτάζοντας κάθε ένα παιχνίδι τη φορά. Η αλήθεια είναι ότι στην κλήρωση δεν ήταν γνωστό το όνομα του ΑΠΟΕΛ και μας είχαν για να πάρουμε την τελευταία θέση στον όμιλο.

Επόμενος στόχος της ομάδας είναι να πάρουμε έναν βαθμό και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Παίζουμε με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τη Σαχτάρ για να πάρουμε τον πόντο που θέλουμε και να περάσουμε. Μετά συζητάμε ποιος μπορεί να είναι ο στόχος μας. Μετά από την ισοπαλία στο Ντραγκάο άλλαξαν άποψη για εμάς. Τους δείξαμε στην Κύπρο ότι δεν ήταν εύκολο να μας νικήσουν και τους το αποδείξαμε και στο γήπεδο».

-Για την εναλλαγή των συναισθημάτων στο χθεσινό παιχνίδι:
«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μέσα σε λίγο χρόνο μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Μας ισοφάρισε η Πόρτο, φάνηκε ότι δεν είχαμε χρόνο να αντιδράσουμε και τελικά σκοράραμε και καταφέραμε να νικήσουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα»

-Για την ΑΕΚ:
«Δεν γίνεται να ξεχάσω την ΑΕΚ. Διατηρώ επαφή με κάποια άτομα και γνωρίζω τι συμβαίνει. Ξέρω ότι έχει οικονομικά προβλήματα και ελπίζω να μπορέσει να τα ξεπεράσει. Ελπίζω να μπορέσει να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ που θα την βοηθήσει οικονομικά. Τους χαιρετισμούς μου στους φίλους της ΑΕΚ».


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε