Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαντσίνι: Σιγά το επεισόδιο – Κανένα πρόβλημα με Μπαλοτέλι

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Αν δεν υπήρχαν οι φωτογραφίες θα νόμιζε κανείς ότι δεν έγινε το παραμικρό στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο Μαντσίνι θέλοντας να ρίξει τους τόνους υποβάθμισε εντελώς τον άγριο καβγά με τον Μπαλοτέλι.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στην πρώτη του συνέντευξη μετά το επεισόδιο με τον Μπαλοτέλι ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να προχωρήσει στην πώληση του Ιταλού στράικερ ενώ υποβάθμισε τον καβγά.

“Παίζαμε ένα παιχνίδι και ο Μάριο κλώτσησε τον συμπαίκτη του. Του είπα να φύγει από το γήπεδο, απάντησε ‘όχι’ και του τράβηξα τη φανέλα και τον έσπρωξα έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έγινε στην πραγματικότητα, τίποτα το ιδιαίτερο, καμία μάχη. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να συμβούν συχνά ανάμεσα στους παίκτες. Αυτό ήταν διαφορετικό επειδή ήθελα να φύγει από το γήπεδο για αυτό που έκανε σε έναν άλλο παίκτη

Δεν σκέφτομαι να τον πουλήσω. Αυτό δεν είναι σημαντικό, δεν αλλάζει τις σκέψεις μου. Θα του δώσω άλλες 100 ευκαιρίες αν είναι δυνατόν. Νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει. Είμαι εδώ για αυτό. Κάποιες μέρες με αναστατώνει, αλλά του δίνω κι άλλη ευκαιρία. Είναι 22 ετών και μπορεί να κάνει ένα λάθος.”

Μαντσίνι προς Μπαλοτέλι: Γαμ… τρελέ

Fight club η Μάντσεστερ Σίτι – Πιάστηκαν στα… χέρια Μαντσίνι-Μπαλοτέλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε