Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μαρακάκης προς ΠΑΟ: Ατυχείς δηλώσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο δικηγόρος της σεκιούριτι που τραυματίστηκε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, δήλωσε ότι αν ξανακούσει αντίστοιχα πράγματα με αυτά που ειπώθηκαν από τους “πράσινους”, η πελάτισσα του θα κινηθεί νομικά.

“Ατυχώς ακούστηκαν όσα ακούστηκαν. Θεωρώ πως ήταν προϊόν πολύ κακής ενημέρωσης. Διαφορετικά αποτελούν πολύ σοβαρό λόγο για να κινηθεί νομικά εναντίον της ΠΑΕ η κυρία Τυχερού, στηριζόμενη στο γεγονός ότι υπηρετούσε τον Παναθηναϊκό επί μία τριετία ως σεκιούριτι της ομάδας, συνεπώς ο εργοδότης της είναι η επίσημη ΠΑΕ. Εργοδότης ήταν μία εταιρεία σεκιούριτι που ήταν άμεσα συμβεβλημένη με την ΠΑΕ. Η κοπέλα δεν ήταν ανειδίκευτη, ήταν εκπαιδευμένη και εργαζόταν πάνω από τρία χρόνια σε αγώνες του Παναθηναϊκού και της Εθνικής”, δήλωσε ο Γιάννης Μαρακάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ 94,6.

ΠΑΟ:Δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός της γυναίκας

Ο δικηγόρος της Ανδρονίκης Τυχερού τόνισε ότι αν ξανακουστούν αντίστοιχες δηλώσεις, η νομική οδός θα είναι η μόνη λύση: “θα στραφούμε νομικά εναντίον τους. Είναι δύο τα σημεία που μας ενδιαφέρουν. Το πρώτο είναι η αποκατάσταση της υγείας της κοπέλας και το δεύτερο αφορά στην αποζημίωση και την επαγγελματική της αποκατάσταση”, κατέληξε.

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον ΠΑΟ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε